If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
то и аз ще се включвам ама късно вечер и през уикенда
Пешо не съм я разглабял, че нямам време, ама фара го оправих още вечерта-теглих му една изолация и нова крушка за 12 кинта и сега е бомба, а вие кажете тая неделя през деня кво ще се прави, че аз съм свободен и може да спретнем некой разглобявка до следобеда
Брат фаида от разглабянето няма ... номера нещо смислено да се прави ,а на мен нещо такова ми се върти
Еи народе малко изневерих на марката ама поне пак съм с италянка бащата оше си кара 164ката ама на мен ми взе едно пунто и мисля тая седмица да мина да ви посета Успех в тунинга
Брат честито да го караш със здраве много безавариини
Люска кво се масторееш по тая алфа ве брат ? По голяма бегачка нема да стане ако не и смениш ДВГто хах Внимаваите с тунинга , не прекаляваите като някои наши съграждани с регистрация РК
Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
Fiat Punto 1.1 1994
Люска кво се масторееш по тая алфа ве брат ? По голяма бегачка нема да стане ако не и смениш ДВГто хах Внимаваите с тунинга , не прекаляваите като някои наши съграждани с регистрация РК
успокоиха му се оборотите
абе не може ли да направа един скайп канал и да пишем реално време там вместо тука да флудим, пък и там може си пишем спокойно
който е навитак да ми пише на скайпа и права канала-скайпа ми е cardinala86
Comment