Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщение
    В Плевен май нормални няма все едно са ни избрали с конкурс и след това са ни дали алфи
    людмиле ако говорим за конкурс ти го печелиш за лудорий с алфи
    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Ее вие пък сега ние сме такива кротки и добри момчета Дайте ако искате да измислим нещо за през седмицата че аз си заминавам на Свищов и ще пропусна тая седмица От време на време ще липсвам
      Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• тоше приготвил съм ти задно оригиналдъ гарне от 145цата,щи го дам подарък зарад юбавите ти очи.Пък ще черпиш рикия.Айде с здраве.
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• аре бе градскиииии каде сте що мълчите
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• ми аз попитах за неделя ама без отговор в колко часа ще се събираме и да се оговорим за тръгването за италфеста и кои ше ходат
            алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
              ми аз попитах за неделя ама без отговор в колко часа ще се събираме и да се оговорим за тръгването за италфеста и кои ше ходат
              ами за неделя предполагам че към 17:00 ама мен няма да ме има,виж людмил той ще ходи,разберете и за феста да има организация
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• И мен ме няма тая седмица иначе на феста съм там ако искате може да направим едно събиране преди неделя или утре може да се засечем на гонките
                Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                  И мен ме няма тая седмица иначе на феста съм там ако искате може да направим едно събиране преди неделя или утре може да се засечем на гонките
                  незнам ама трябва да направим едно събиране преди феста да се уговорим
                  Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                    И мен ме няма тая седмица иначе на феста съм там ако искате може да направим едно събиране преди неделя или утре може да се засечем на гонките
                    абе митак ще си ходиш ли на свищов в събота че като гледам май ще се съберем
                    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• В събота съм на Свищов гледам че има организация може да се съберем там Искаше ми се да съм на неделната среща в Плевен ама... тъкмо да се разберем и за феста че той идва
                      Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• аз в неделя май ще се весна към свищокио по обед следобед та дидо ако си във Андриана може се видим там
                        а за срещата ще бъде в 17 и ще се разберем за феста
                        Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                        Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                        Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
                          аз в неделя май ще се весна към свищокио по обед следобед та дидо ако си във Андриана може се видим там
                          а за срещата ще бъде в 17 и ще се разберем за феста
                          ами тоше звънни в свищов ще съм ама незнам точно къде,така че удари една жица да се видим
                          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• и аз сигурно ще дойда да се видим,иначе за феста и аз съм много навит,само дано мога да се измъкна че в събота е най натоварено при мен
                            ИСКАТЕ ЛИ ДА НАПРАВИМ ТУК ВЪВ ФОРУМА ЕДНО ПРЕБРОЯВАНЕ КОИ ЩЕ ХОДИМ----нека който мисли че ще ходи да го потвърди....
                            ALFA 147 1.6

Comment

• Петьо ти кво направи с картера.....ще дойдеш ли в неделя,ако не си го оправил да мина да те взема!!!!
                              ALFA 147 1.6

Comment

• не го е оправил че човека днеска няма да бачка и май ще е през седмицата ще го измислим а иначе за феста ще се броим ама да не стане като за 13,04 за свищов дето щяхме много да ходим пък бяхме само трима
                                Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                                Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                                Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

Working...
                                X