Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За сжаление пропуснах, че ме хванаха за разни домашни задачи. Надявам се по Коледа да направим една гранде-сбирка.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      За сжаление пропуснах, че ме хванаха за разни домашни задачи. Надявам се по Коледа да направим една гранде-сбирка.
      само да не се съберем с шейни тогава
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Айде утре да направим едно кафе към 20:30
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Ей момчета аз сега я купих и ми се ще да се запозная с вас и ако може да си я направя така и на живо ще е супер
          как мислите
          Last edited by grx; d.m.y г., 01:51.
          Алфист от 1982година до сега

Comment

• Опс нещо ми няма аватарчето май

Comment

• Първоначално публикувано от grx Покажи съобщение

Ей момчета аз сега я купих и ми се ще да се запозная с вас и ако може да си я направя така и на живо ще е супер
              как мислите
              здрасти колега довечера ще се събираме и ще се радваме да се запознаем с теб оставям едно телефонче да звъннеш ако искаш да дойдеш 0878160707 ;0883330958 Дидо
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Довечера 20:30 на Шел(на колелото) там ще се чакаме и после ще решим къде ще ходим
                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• аз няма да съм на работа довечера,ама един приятел си е дошъл от англия и ще излезем да се видим,може да бъдем в Гаврил-заведението на Дружба на 2-рата спирка на 5-цата,не е много сигурно ама 80% ще сме там,ние ще пием по някоя бира и сигурно колата няма да я взимам,така че ако решите елате там--но преди да дойдете ми званнете да не би да съм някъде другадеееее..........ПОЗДРАВИИИИ..
                  И ЧЕСТИТО НА КОЛЕГАТА СЪС 146-ЦАТА
                  ALFA 147 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
                    аз няма да съм на работа довечера,ама един приятел си е дошъл от англия и ще излезем да се видим,може да бъдем в Гаврил-заведението на Дружба на 2-рата спирка на 5-цата,не е много сигурно ама 80% ще сме там,ние ще пием по някоя бира и сигурно колата няма да я взимам,така че ако решите елате там--но преди да дойдете ми званнете да не би да съм някъде другадеееее..........ПОЗДРАВИИИИ..
                    И ЧЕСТИТО НА КОЛЕГАТА СЪС 146-ЦАТА
                    ице вече сериозно ще има наказание то да ти кажа и Гаврила не е лоша идея ама ше видим другите ко ще кажат
                    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• абе има ли живи хора от Плевен в тоя форум няма ,няма
                      Last edited by didiod; d.m.y г., 17:03.
                      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• мерси за поздравите на Ицо но сега влизам в форума и не не съм ги видял но ще се обадя на дидо след около час и ще видим аз между другото съм Георги

Comment

• Първоначално публикувано от grx Покажи съобщение
                          мерси за поздравите на Ицо но сега влизам в форума и не не съм ги видял но ще се обадя на дидо след около час и ще видим аз между другото съм Георги
                          Здрасти Георги ние снощи пихме кафенце но в четвъртък пак може да излезем...ти звънни да се чуем пък ще се разберем нещо

П.П. ице плагиатствах малко от тебе за аватара ама няма да се сърдиш
                          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Хора пие ли ви се кафе утре пак към 20:30
                            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• КЪДЕ УА?ПАК ЛИ ДЪ ВЪ ЧАКАМ НЪ ШЕЛЪ?
                              ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• ами вече сме квит.....СЪРДЕДЕ-- ЗА --СЪРДЕНЕЕЕЕ
                                ALFA 147 1.6

Comment

Working...
                                X