Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениеаз пропускам на сватба съм на бургасAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеАко ме вземеш на сватба ще пропусна и тоя пътАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Аз май много приказвам сигурно пак няма да мога да дойдаAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
здравеите искам да се пусна със някоя алфа 2.0 т.с. които иска преди да ми се е счупила колата да направим по някои старт да пише или да звъни имате ми повечето номера ама побързаите че маи не и остава много време на моита тоалетна
Comment
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениездравеите искам да се пусна със някоя алфа 2.0 т.с. които иска преди да ми се е счупила колата да направим по някои старт да пише или да звъни имате ми повечето номера ама побързаите че маи не и остава много време на моита тоалетнаАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениездравеите искам да се пусна със някоя алфа 2.0 т.с. които иска преди да ми се е счупила колата да направим по някои старт да пише или да звъни имате ми повечето номера ама побързаите че маи не и остава много време на моита тоалетнаsigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
Comment