Първоначално публикувано от didiod
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка
Collapse
X
-
Хора гледам май и аз съм замесен....
Искам да се извиня и на двамата колеги, които са си дали номерата да звънна да се засечем из Плевен....Не ви звъннах, не заради друго, ами просто мноого късно прочетох вашите постове с телефоните ( чак като се бях вече върнал в СОФИЯ )....Иначе задължително следващия път като дойда в Плевен ще ви звъня (имам ви в телефонния бележник вече )Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщениеЩО БРЕ НЯКЪВ ПРОБЛЕМ ЛИ ИМА?АКО ИСКАМ ЩЕ СИ ОСТАВЯ И ДРУГИТЕ ДВА НОМЕРА!!! А ТИ ТВОЯ НЕ ГО ЛИ ОСТАВИ, ЧЕ ПОЧНА И СМЕТКА ДА МИ ДЪРЖИШ КЪДЕ ЩЕ СИ ДАВАМ НОМЕРАТА И КЪДЕ НЕ ?
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениебрат4ед как искам така 6а си пи6а и за твоито мнение ми е през 6пека да знае6!Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеЩе престанете ли
.........Не ме карайте да ви наказвам.....
Comment
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениеникой не ти държи сметка ама що не се разсърди на тошко че не е звъннал ами на мене и на ицо
на мене ми е през лионската
Comment
-
И после защо тоз не идва на срещи, що оня, ми да ви кажа и на мен не ми се идва.Е**** то не стига, че никой не идва ми и като влезе човек в тая тема и то му се отще да ходи къде ли не.Има тука 2-3 човека и само се плетат интриги и спорове за абсолютни глупости. Дайте да се събираме 2 пъти в годината, поне някой да се освободи няколко месеца преди това.Как стана тая работа та се разделяме на групи по една шепа и само си се*ем в устата.Типично българска работа!!!Евала на всички!!!
Беше хубаво преди да се събираме, ама вече сме като в селската кръчма.
Амин и от мен на "Срещи в Плевен" ! Амин и на парк хотел Кайлъка!
Когато станете пак хора може да си видим, не само да лаем!!!
П.С. Дидо и да се сърдиш, и да не сърдиш, но според мен от теб почна цялата тая работа с разцепленията и дразгите. Първо с Бобака и оттам нататък вече е ясна работата.Нищо лично нямам към никой и не ми е приятно да ставам свидетел на тия глупости.
Останете със здраве и дано се освестите навреме преди да е станал някой побой да станем тотално зарезил!!!Last edited by Cardinala; d.m.y г., 23:28.
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениена бас 4е мен неможе6?
Comment
-
Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщениеИ после защо тоз не идва на срещи, що оня, ми да ви кажа и на мен не ми се идва.Е**** то не стига, че никой не идва ми и като влезе човек в тая тема и то му се отще да ходи къде ли не.Има тука 2-3 човека и само се плетат интриги и спорове за абсолютни глупости. Дайте да се събираме 2 пъти в годината, поне някой да се освободи няколко месеца преди това.Как стана тая работа та се разделяме на групи по една шепа и само си се*ем в устата.Типично българска работа!!!Евала на всички
Comment
-
Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщениеМога, Тодоре мога.....Ще те накажем с присъствие....хихи...някой слънчев ден....
Comment
-
всеки си избира как да си изкара по4ивния ден-и аз не мисля да го изкарвам с някои хора между който незнаино защо се получи няква закачка-незнам това битка за шеф на плевенската група ли е-или нещо такова,не защитавам никой-ама някои даде някво предложение-примерно за смяна на 4аса и всеки почва да го плюе че взимал сам решения--тук е и мястото да се ИЗВИНЯ НА БОБИ-защото тогава и аз не бях прав като тои даваше предложение за нещо различно и аз бях от критикуващата странаALFA 147 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщениевсеки си избира как да си изкара по4ивния ден-и аз не мисля да го изкарвам с някои хора между който незнаино защо се получи няква закачка-незнам това битка за шеф на плевенската група ли е-или нещо такова,не защитавам никой-ама някои даде някво предложение-примерно за смяна на 4аса и всеки почва да го плюе че взимал сам решения--тук е и мястото да се ИЗВИНЯ НА БОБИ-защото тогава и аз не бях прав като тои даваше предложение за нещо различно и аз бях от критикуващата страна
Comment
-
Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщениеДидо да си седи шеф на плевенската група....Каззах Ви,че съм на гости у вашия град и съм Търновец...Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
Comment