Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Плевен - всяка Неделя пред Хотел Кайлъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
    САС здраве няма да е ама СЪС здраве може ,аз мисля наистна ама на теб май ти е трудно че и РЕЧ ти не идва
    брат4ед как искам така 6а си пи6а и за твоито мнение ми е през 6пека да знае6!
    0892 488 330-Теодор
    Alfa Romeo 145 3.0 24V
    Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Ще престанете ли .........Не ме карайте да ви наказвам.....

ALFA 145 1.6 ТS `97
      & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

• Хора гледам май и аз съм замесен....

Искам да се извиня и на двамата колеги, които са си дали номерата да звънна да се засечем из Плевен....Не ви звъннах, не заради друго, ами просто мноого късно прочетох вашите постове с телефоните ( чак като се бях вече върнал в СОФИЯ )....Иначе задължително следващия път като дойда в Плевен ще ви звъня (имам ви в телефонния бележник вече )
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
          ЩО БРЕ НЯКЪВ ПРОБЛЕМ ЛИ ИМА?АКО ИСКАМ ЩЕ СИ ОСТАВЯ И ДРУГИТЕ ДВА НОМЕРА!!! А ТИ ТВОЯ НЕ ГО ЛИ ОСТАВИ, ЧЕ ПОЧНА И СМЕТКА ДА МИ ДЪРЖИШ КЪДЕ ЩЕ СИ ДАВАМ НОМЕРАТА И КЪДЕ НЕ ?
          никой не ти държи сметка ама що не се разсърди на тошко че не е звъннал ами на мене и на ицо
          Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
          брат4ед как искам така 6а си пи6а и за твоито мнение ми е през 6пека да знае6!
          на мене ми е през лионската
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
            Ще престанете ли .........Не ме карайте да ви наказвам.....

на бас 4е мен неможе6?
            0892 488 330-Теодор
            Alfa Romeo 145 3.0 24V
            Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
              никой не ти държи сметка ама що не се разсърди на тошко че не е звъннал ами на мене и на ицо

на мене ми е през лионската
              маи през ловджииската!
              0892 488 330-Теодор
              Alfa Romeo 145 3.0 24V
              Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                маи през ловджииската!
                не през лионската
                Last edited by didiod; d.m.y г., 23:19.
                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• И после защо тоз не идва на срещи, що оня, ми да ви кажа и на мен не ми се идва.Е**** то не стига, че никой не идва ми и като влезе човек в тая тема и то му се отще да ходи къде ли не.Има тука 2-3 човека и само се плетат интриги и спорове за абсолютни глупости. Дайте да се събираме 2 пъти в годината, поне някой да се освободи няколко месеца преди това.Как стана тая работа та се разделяме на групи по една шепа и само си се*ем в устата.Типично българска работа!!!Евала на всички!!!
                  Беше хубаво преди да се събираме, ама вече сме като в селската кръчма.
                  Амин и от мен на "Срещи в Плевен" ! Амин и на парк хотел Кайлъка!
                  Когато станете пак хора може да си видим, не само да лаем!!!

П.С. Дидо и да се сърдиш, и да не сърдиш, но според мен от теб почна цялата тая работа с разцепленията и дразгите. Първо с Бобака и оттам нататък вече е ясна работата.Нищо лично нямам към никой и не ми е приятно да ставам свидетел на тия глупости.
                  Останете със здраве и дано се освестите навреме преди да е станал някой побой да станем тотално зарезил!!!
                  Last edited by Cardinala; d.m.y г., 23:28.
                  Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                  Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                  Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                    на бас 4е мен неможе6?
                    Мога, Тодоре мога.....Ще те накажем с присъствие....хихи...някой слънчев ден....
                    ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

• Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
                      И после защо тоз не идва на срещи, що оня, ми да ви кажа и на мен не ми се идва.Е**** то не стига, че никой не идва ми и като влезе човек в тая тема и то му се отще да ходи къде ли не.Има тука 2-3 човека и само се плетат интриги и спорове за абсолютни глупости. Дайте да се събираме 2 пъти в годината, поне някой да се освободи няколко месеца преди това.Как стана тая работа та се разделяме на групи по една шепа и само си се*ем в устата.Типично българска работа!!!Евала на всички
                      ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Мога, Тодоре мога.....Ще те накажем с присъствие....хихи...някой слънчев ден....
                        мен с присъствие неможете ме упла6ите!така 4е когато искате заповядаите добре сте до6ли!
                        0892 488 330-Теодор
                        Alfa Romeo 145 3.0 24V
                        Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• всеки си избира как да си изкара по4ивния ден-и аз не мисля да го изкарвам с някои хора между който незнаино защо се получи няква закачка-незнам това битка за шеф на плевенската група ли е-или нещо такова,не защитавам никой-ама някои даде някво предложение-примерно за смяна на 4аса и всеки почва да го плюе че взимал сам решения--тук е и мястото да се ИЗВИНЯ НА БОБИ-защото тогава и аз не бях прав като тои даваше предложение за нещо различно и аз бях от критикуващата страна
                          ALFA 147 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
                            всеки си избира как да си изкара по4ивния ден-и аз не мисля да го изкарвам с някои хора между който незнаино защо се получи няква закачка-незнам това битка за шеф на плевенската група ли е-или нещо такова,не защитавам никой-ама някои даде някво предложение-примерно за смяна на 4аса и всеки почва да го плюе че взимал сам решения--тук е и мястото да се ИЗВИНЯ НА БОБИ-защото тогава и аз не бях прав като тои даваше предложение за нещо различно и аз бях от критикуващата страна
                            Дидо да си седи шеф на плевенската група....Каззах Ви,че съм на гости у вашия град и съм Търновец...

Comment

• Абе вие ще престанете ли най накрая,че ми писна от вас.....Като малки децА сте............

Май само си намирате на писанееееееееее.............

Престанете.....................................

ALFA 145 1.6 ТS `97
                              & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Дидо да си седи шеф на плевенската група....Каззах Ви,че съм на гости у вашия град и съм Търновец...
                                Ама аз не ща да съм шеф и никога не съм имал претенции да съм такъв, то тва да не е организация ,тва че давам предложения някой от който хората преди нас почнали да се събират са ги казали не ме прави шеф и какъвто да е бил ,и аз съм просто шофер на алфа като всички останали
                                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Working...
                                X