Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, я ми дайте малко инфо къде утре да дойда за тази среща, при тенис кортовете ли трябва да спра?

Comment

• Първоначално публикувано от Marin_V Покажи съобщение
      Колеги, я ми дайте малко инфо къде утре да дойда за тази среща, при тенис кортовете ли трябва да спра?
      Точно
      Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 21:34.
      SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
      SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
      SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Днес Пловдивската Алфа група отново се наака и остави бай ви Змея сам-самичък да клепи в Итали...безсрамници!

Comment

• Е аз бях бре... към 20h отидох,само Бобо с 147 цата заварих
          EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
          Suzuki GSXF600 99г.
          Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

• Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщение
            Е аз бях бре... към 20h отидох,само Бобо с 147 цата заварих
            Ми ти да беше отишъл към 9 бе батка, по можеше да намериш някой да ти кажа...

Comment

• Хмм,значи след 19:00 да не ходя
              EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
              Suzuki GSXF600 99г.
              Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

• Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщение
                Хмм,значи след 19:00 да не ходя
                Не баце, няма грижи за тва...
                Aйй Жорж подпира корема на жена си, Виктор гони да боцне най-после нещо чуждо по морето, Митака пийва шнапс и шпреха по Дойч нейде из долна Саксония...ма другите, другите псевдо Алфа накатавки къде са се пита в задачата деееа...?!

Comment

• Някои измежду другите може би не се чудят къде да отидат на кафе ами примерно трябва и да работят нощно време други пък си имат други неща за вършенеабе мани ги тия псевдо алфисти
                  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Здравейте , аз не съм алфист понеже жаната кара отскоро алфа , но покрай нея мога да се нарекатакъв понеже чат пат и се мятам , та не бих отказал да дойда на среща ако ме искате за обмяна на опит и за разхладителна бира някоя гореща вечер , а защо не и да ми стане традиция - естествено когато имам свободно време. Благодаря ви за разбирането . А да попитам имате ли общ чат скайп или не ?
                    Alfa Romeo 147 TS 1.6 120 PS 2003 , Nissan Micra K11 1.3 16 V 75 PS , Kia Carnival 2.9 CRDI , MERCEDES-BENZ S320 4 Doors, Automatic, Saloon, Petrol, Metallic Blue
                    Жените са страст , колите необходимост.

Comment

• Здравей колега!
                      Добре дошъл в сплотената пловдивска група!
                      Заповядай утре на среща от 18.00 на тенис кортовете до стадион Пловдив.
                      То и ние не сме били Алфисти, но сме станали
                      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Съжалявам сега се прибирам от Студенец бях на хлад 2 дни и закъснях с прочитането на поста.
                        Alfa Romeo 147 TS 1.6 120 PS 2003 , Nissan Micra K11 1.3 16 V 75 PS , Kia Carnival 2.9 CRDI , MERCEDES-BENZ S320 4 Doors, Automatic, Saloon, Petrol, Metallic Blue
                        Жените са страст , колите необходимост.

Comment

• Нищо, другата неделя.
                          След малко пускам снимките от срещата.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Понеже не се побирам в кожата си искам да си излея яростта тук!
                            На този дето ми открадна антената от алфата днес, така да стане, че да се наложи да му я вадят оперативно от дебелокожия, нагъл и просташки зад*ик!!!
                            Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
                            Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

• Ей, Жоре дано няма щети по ламарините.
                              Кофти работа.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• За манияците, които разпитваха за тая Жулиета : http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=50333
                                ще кажа да питат Виктор колко му струваха последните части, които купи.
                                Цените в момента са смешни и все още има нови части, така че "рипайте в киреча" заедно с нас

Ако някой от Пловдивската група си купи транзаксълна Алфа му подарявам чисто ново задно каре за кардан!

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                                X