Колеги, я ми дайте малко инфо къде утре да дойда за тази среща, при тенис кортовете ли трябва да спра?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Пловдив
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Marin_V Покажи съобщениеКолеги, я ми дайте малко инфо къде утре да дойда за тази среща, при тенис кортовете ли трябва да спра?Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 21:34.
Comment
-
Е аз бях бре... към 20h отидох,само Бобо с 147 цата заварих
Comment
-
Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщениеЕ аз бях бре... към 20h отидох,само Бобо с 147 цата заварих
Comment
-
Хмм,значи след 19:00 да не ходя
Comment
-
Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщениеХмм,значи след 19:00 да не ходя
Aйй Жорж подпира корема на жена си, Виктор гони да боцне най-после нещо чуждо по морето, Митака пийва шнапс и шпреха по Дойч нейде из долна Саксония...ма другите, другите псевдо Алфа накатавки къде са се пита в задачата деееа...?!
Comment
-
Някои измежду другите може би не се чудят къде да отидат на кафе ами примерно трябва и да работят нощно време други пък си имат други неща за вършенеабе мани ги тия псевдо алфисти
АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Здравейте , аз не съм алфист понеже жаната кара отскоро алфа , но покрай нея мога да се нарекатакъв понеже чат пат и се мятам , та не бих отказал да дойда на среща ако ме искате за обмяна на опит и за разхладителна бира някоя гореща вечер , а защо не и да ми стане традиция - естествено когато имам свободно време. Благодаря ви за разбирането . А да попитам имате ли общ чат скайп или не ?
Comment
-
Здравей колега!
Добре дошъл в сплотената пловдивска група!
Заповядай утре на среща от 18.00 на тенис кортовете до стадион Пловдив.
То и ние не сме били Алфисти, но сме станали
Comment
-
Съжалявам сега се прибирам от Студенец бях на хлад 2 дни и закъснях с прочитането на поста.
Comment
-
Нищо, другата неделя.
След малко пускам снимките от срещата.
Comment
-
Понеже не се побирам в кожата си искам да си излея яростта тук!
На този дето ми открадна антената от алфата днес, така да стане, че да се наложи да му я вадят оперативно от дебелокожия, нагъл и просташки зад*ик!!!Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa
Comment
-
Ей, Жоре дано няма щети по ламарините.
Кофти работа.
Comment
-
За манияците, които разпитваха за тая Жулиета : http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=50333
ще кажа да питат Виктор колко му струваха последните части, които купи.
Цените в момента са смешни и все още има нови части, така че "рипайте в киреча" заедно с нас
Ако някой от Пловдивската група си купи транзаксълна Алфа му подарявам чисто ново задно каре за кардан!
Comment
Comment