Наистина ,,,, ти как си?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Пловдив
Collapse
X
-
-
Колата обаче не е добре... добре че Генади е жив и здрав....Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
-
Моторът е добре - върти, качва масло, но явно пътят на горивото е прекъснат някъде и не пали (засега). Но не е блокирал....
Иначе чакам оферта за частите и ще ти кажа к'во правим.
А и как ти свиха акумулатора - това са само от пътната помощ, те затова им викат "Баберици".Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
-
Е радвам се че си дорбекола се купува
Comment
-
Първоначално публикувано от SpeederЕ радвам се че си дорбекола се купува
Първоначално публикувано от gorangМоторът е добре - върти, качва масло, но явно пътят на горивото е прекъснат някъде и не пали (засега). Но не е блокирал....
Иначе чакам оферта за частите и ще ти кажа к'во правим.
А и как ти свиха акумулатора - това са само от пътната помощ, те затова им викат "Баберици".Аlfa Romeo 156 1,8 TS
Fiat Bravo - 1,6
Hyundai i20 - 1,2
Comment
-
Някой ентусиаст тази вечер в Итали ?
Аз съм айляк
Викторе, ако идваш и четеш темата драсни едно ЛС, за една бележка от Маргото...сещаш се надявам сеМерси предварително
))
караше 164 2.5ТД - много ниската печка
сега друг и се радва
Comment
-
Аз ще идвам към Пловдив, но това ще е след обяд. Може да измислим нещо
Comment
Comment