Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Бургас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
    Специален поздрав за колегите от Бургас и особенно за колегата Stoyan Georgiev безсмъртия : http://vbox7.com/play:92fe30ea
    брей голяма песен изкара е а докато беше в бургас ти видях алфата в СБА я кажи от къде да си намеря един спойлер като твоя че в бг никаде не намирам такива
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
      брей голяма песен изкара е а докато беше в бургас ти видях алфата в СБА я кажи от къде да си намеря един спойлер като твоя че в бг никаде не намирам такива
      Като си я видял, що не се обади? А колата си я купих така със спойлер. Тук във форума имаше 1-2 такива спойлера за продажба.
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

• щото я видях там ама нз къде точно си е брат може да си я оставил там на паркинг а да си някаде другаде

Comment

• как мина днеска снимки има ли ??? аз не можах да дойда щото бях в Шумен. много поздрави от колегите там

Comment

• Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
            как мина днеска снимки има ли ??? аз не можах да дойда щото бях в Шумен. много поздрави от колегите там
            на 29ти е срещата
            Alfa Romeo 147 "Selespeed"
            sigpic

Comment

Като си я видял, що не се обади? А колата си я купих така със спойлер. Тук във форума имаше 1-2 такива спойлера за продажба.
              Що не се обади бе Павка? Идваш у нашенско, пък не свънкаш, така ли?
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Утре ...
                '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• там сме
                  Алфа Мания

Comment

• Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• колеги да попитам, ще се събираме ли от бургас да ходим на феста в трявна от 8-10.05.2009 г.

Comment

На черна кола супер стои такъв нали......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от pave Покажи съобщение
                          колеги да попитам, ще се събираме ли от бургас да ходим на феста в трявна от 8-10.05.2009 г.
                          Аз съм ,,за,, ...
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• кога е сре6тата?
                            ALFA 145 1.4 TS JUNIOR

Comment

• Първоначално публикувано от stiliyan66 Покажи съобщение
                              кога е сре6тата?
                              тази неделя ще има среща, но аз няма да мога да присъствам, хвана ме вече сладоледения сезон и няма как да ходя по събиранията
                              та по този въпрос, всички алфисти са поканени на италиански сладоледи в Бургас, на Богориди 55
                              има и италиански сладоледи РАФИ, има и крем сладоледи - gelato italiano - за всекиго по нещо, а за колеги от форума специални отстъпки стига да кажете че сте от форума

Comment

• Айде мятаме се на сладоледите значи
                                Сега ако някой каже,че ще има отстъпка и за бири с цаца ...

Comment

Working...
                                X