Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой, кой е???
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениебрех голяма красавица браво
от скоро ли е че не съм я забелязвалsigpic Cadamuro designhttp://www.cadamurodesign.it/it/mode...struttore_id=1
Comment
-
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщениеколега, преди 30 мин те видях на Патриарх Евтимий беше спрял, до училището!!! да не живееш там някъде!Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениетози път печелиш хаха
не не живея там, но доста често можеш да ме засечеш защото ходя на уроци там
НА КОЙТО КОЛКОТО МУ Е КЪСМЕТА
Comment
-
Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщениеА тоя селеспийд е точно на една жена до колкото аз видях щото тя се качи в него. Доста често го виждам нали там е ликвидационният офис на ЕвроИнс а моята кола все се намира някой да я удари или да и строши огледалото
НА КОЙТО КОЛКОТО МУ Е КЪСМЕТА
а там има един сив селеспийд който вече незнам на кой еAlfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
даа, там на Гладстон, където спирам и аз, спира една 156-ца с 18-ки май е джанти, много нацепена, новинаги следобед спира и не мога да видя кой я кара. а 100 метра по напред спира черна 156-ца с голям спойлер и 17-ки спици, и малко по-напред пък виждам една 147-ца с номер 9099, след това са 166-ците на колегата Kosakov и приятелката му.....
.....и това в разстояние на 3 преки!Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщениедаа, там на Гладстон, където спирам и аз, спира една 156-ца с 18-ки май е джанти, много нацепена, новинаги следобед спира и не мога да видя кой я кара. а 100 метра по напред спира черна 156-ца с голям спойлер и 17-ки спици, и малко по-напред пък виждам една 147-ца с номер 9099, след това са 166-ците на колегата Kosakov и приятелката му.....
.....и това в разстояние на 3 преки!
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениебъркаш колега не е на жена, даже никога не се е качвала жена откъм шофьорската врата
а там има един сив селеспийд който вече незнам на кой е
Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщениеразраства се сектата на алфистите, жалко че много малко от нас са регистрирани във форума, а ползата е много голяма да бъдеш и част от ФОРУМА
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Pires Покажи съобщениеЗдравейте.
Алфа Ромео 146 1.4 16V TS 1999 г .
Имам я от началото на Август - А6600КМ . Никаде не ходя без нея като изключим сега , защото е болничка и трябва да я водя на лекар.
Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
Благодаря и аз се надявам на същото... дано не ми излезе много скъпо .
Виждам че имаш 147-ца .. можеш ли да ме информираш по подробно за тях ? Имам приятел , който много им се е навил и ме пита за инфо . Благодаря предварително!
Comment
-
днес бяха засечени двама stani4a който беше спрял красавицата си зад мен и ми беше оставил бележка но бързах и валеше та не се огледах къде мога да го видя...та ще се запознаем на някоя среща
само да те питам колега с какво окачване си че видях че е ниска но не много и доста доста добре изглежда
другия е черна 147ца А 9099 ** та дали е някой от форумаAlfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
Comment