Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой, кой е???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравейте колеги,казвам се Наско от Бургас съм..[а ето я и моята колица...[ATTACH]Click image for larger version

Name:	Photo-0033.jpg
Views:	1
Size:	77.3 Килобайта
ID:	2254071[/ATTACH]
    Attached Files
    sigpic Cadamuro design http://www.cadamurodesign.it/it/mode...struttore_id=1

Comment

брех голяма красавица браво
      от скоро ли е че не съм я забелязвал
      Alfa Romeo 147 "Selespeed"
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
        брех голяма красавица браво
        от скоро ли е че не съм я забелязвал
        мерсиии клега,стана вече година от като е имам,от доста време се канех да дойда на срещите,сега разбрах че щяла да се състои на 29-ти и твърдо съм решил да дойда...
        sigpic Cadamuro design http://www.cadamurodesign.it/it/mode...struttore_id=1

Comment

Аз съм от Юли месец с тази алфа и можете да ме засечете навсякаде из града с нея :P. А8852КМ ако ме видите клаксона и толкова

ТОВА СА СНИМКИ ПРЕДИ ДА СА И УДАРЕНИ 2-ТЕ ДЕСНИ ВРАТИ
          Attached Files
          Last edited by R_O_K_O; d.m.y г., 12:04.
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
            колега, преди 30 мин те видях на Патриарх Евтимий беше спрял, до училището!!! да не живееш там някъде!
            този път печелиш хаха
            не не живея там, но доста често можеш да ме засечеш защото ходя на уроци там
            А тоя селеспийд е точно на една жена до колкото аз видях щото тя се качи в него. Доста често го виждам нали там е ликвидационният офис на ЕвроИнс а моята кола все се намира някой да я удари или да и строши огледалото
            НА КОЙТО КОЛКОТО МУ Е КЪСМЕТА

Comment

Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
              А тоя селеспийд е точно на една жена до колкото аз видях щото тя се качи в него. Доста често го виждам нали там е ликвидационният офис на ЕвроИнс а моята кола все се намира някой да я удари или да и строши огледалото
              НА КОЙТО КОЛКОТО МУ Е КЪСМЕТА
              бъркаш колега не е на жена, даже никога не се е качвала жена откъм шофьорската врата
              а там има един сив селеспийд който вече незнам на кой е
              sigpic

Comment

даа, там на Гладстон, където спирам и аз, спира една 156-ца с 18-ки май е джанти, много нацепена, новинаги следобед спира и не мога да видя кой я кара. а 100 метра по напред спира черна 156-ца с голям спойлер и 17-ки спици, и малко по-напред пък виждам една 147-ца с номер 9099, след това са 166-ците на колегата Kosakov и приятелката му.....
                .....и това в разстояние на 3 преки!
                Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                  даа, там на Гладстон, където спирам и аз, спира една 156-ца с 18-ки май е джанти, много нацепена, новинаги следобед спира и не мога да видя кой я кара. а 100 метра по напред спира черна 156-ца с голям спойлер и 17-ки спици, и малко по-напред пък виждам една 147-ца с номер 9099, след това са 166-ците на колегата Kosakov и приятелката му.....
                  .....и това в разстояние на 3 преки!
                  разраства се сектата на алфистите, жалко че много малко от нас са регистрирани във форума, а ползата е много голяма да бъдеш и част от ФОРУМА

Comment

бъркаш колега не е на жена, даже никога не се е качвала жена откъм шофьорската врата
                    а там има един сив селеспийд който вече незнам на кой е
                    ами за сивия ти казвам е брат

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
                    разраства се сектата на алфистите, жалко че много малко от нас са регистрирани във форума, а ползата е много голяма да бъдеш и част от ФОРУМА
                    ДА ХУБАВО ЩЕ Е АМА КАК ДА ГИ АГИТИРАМЕ

Comment

етоя и моята колица
                      Attached Files
                      http://vbox7.com/play:c18e6b16 http://www.vbox7.com/play:7264ef41

Comment

колеги и аз ще сам там.На 8 не успях и още ме е яд.
                        Attached Files
                        ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Здравейте.
                          Алфа Ромео 146 1.4 16V TS 1999 г .
                          Имам я от началото на Август - А6600КМ . Никаде не ходя без нея като изключим сега , защото е болничка и трябва да я водя на лекар .
                          Alfa Romeo 146 1.4 16V 103 к.с. 99г

Comment

Първоначално публикувано от Pires Покажи съобщение
                            Здравейте.
                            Алфа Ромео 146 1.4 16V TS 1999 г .
                            Имам я от началото на Август - А6600КМ . Никаде не ходя без нея като изключим сега , защото е болничка и трябва да я водя на лекар .
                            добре дошъл в клуба колега! дано да си оправиш скоро колицата!
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Благодаря и аз се надявам на същото... дано не ми излезе много скъпо .
                              Виждам че имаш 147-ца .. можеш ли да ме информираш по подробно за тях ? Имам приятел , който много им се е навил и ме пита за инфо . Благодаря предварително!
                              Alfa Romeo 146 1.4 16V 103 к.с. 99г

Comment

днес бяха засечени двама stani4a който беше спрял красавицата си зад мен и ми беше оставил бележка но бързах и валеше та не се огледах къде мога да го видя...та ще се запознаем на някоя среща
                                само да те питам колега с какво окачване си че видях че е ниска но не много и доста доста добре изглежда
                                другия е черна 147ца А 9099 ** та дали е някой от форума
                                sigpic

Comment

Working...
                                X