аз на сички прицъквам или махам ама и много малко ми отговарят.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой, кой е???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеИ аз съм от Славейкоффф.
Comment
-
Първоначално публикувано от LexLuthor Покажи съобщениеkiller твоята алфичка много често я засичам да я препича слънцето до Технополис
Comment
-
Георги Пулев
Алфа Ромео 156 2.4жтд
А9348КН
От днес... даже от преди малко е с нова визия...
Last edited by GoPlay; d.m.y г., 21:05.Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениедосега толко много алфи виждам из града и все махам охилвам се ама никой не ми отвръща.......
И аз се усмихвам на всички колеги по-принцип, но рядко някой ми отвръща, а теб не съм те засичал или пък не съм те познал.Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениедосега толко много алфи виждам из града и все махам охилвам се ама никой не ми отвръща.......Alfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеявно се случва, че "феновете" все се разминавамеа иначе аз съм с колата от подписа
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex
Comment
-
Първоначално публикувано от la squadra azzurra Покажи съобщениеЧервена бургаска 159 на светофара на Окръжна болница, около 17,30 днес, твоята ли беше? Ако да, за днес сте двама, мернах и ГТВ-то на Борката...sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениедосега толко много алфи виждам из града и все махам охилвам се ама никой не ми отвръща.......sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
Comment