Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой, кой е???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз на сички прицъквам или махам ама и много малко ми отговарят.

Comment

И аз съм от Славейкоффф.
      Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщение
        И аз съм от Славейкоффф.
        днес теб те засякох в славейков до 47 блок
        http://vbox7.com/play:c18e6b16 http://www.vbox7.com/play:7264ef41

Comment

killer твоята алфичка много често я засичам да я препича слънцето до Технополис

Comment

Първоначално публикувано от LexLuthor Покажи съобщение
            killer твоята алфичка много често я засичам да я препича слънцето до Технополис
            там я оставям да се парже
            http://vbox7.com/play:c18e6b16 http://www.vbox7.com/play:7264ef41

Comment

Георги Пулев
              Алфа Ромео 156 2.4жтд
              А9348КН
              От днес... даже от преди малко е с нова визия...

Last edited by GoPlay; d.m.y г., 21:05.
              Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

досега толко много алфи виждам из града и все махам охилвам се ама никой не ми отвръща.......
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  досега толко много алфи виждам из града и все махам охилвам се ама никой не ми отвръща.......

И аз се усмихвам на всички колеги по-принцип, но рядко някой ми отвръща, а теб не съм те засичал или пък не съм те познал.

Comment

и на мен никой не ми отвръща.....
                    Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                    sigpic

Comment

явно се случва, че "феновете" все се разминаваме а иначе аз съм с колата от подписа
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

явно се случва, че "феновете" все се разминаваме а иначе аз съм с колата от подписа
                        Червена бургаска 159 на светофара на Окръжна болница, около 17,30 днес, твоята ли беше? Ако да, за днес сте двама, мернах и ГТВ-то на Борката...
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

И да се включа по темата! Сребриста 156-ица, А 7071 КР, поръчал съм си и стикер за задния джам, до ден-два ще го лепна за по-лесно разпознаване
                          Attached Files
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

Първоначално публикувано от la squadra azzurra Покажи съобщение
                            Червена бургаска 159 на светофара на Окръжна болница, около 17,30 днес, твоята ли беше? Ако да, за днес сте двама, мернах и ГТВ-то на Борката...
                            аз съм бил
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

E , явно не си срещал мен...
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

тази неделя ако изтрезнея на време съм на срещата
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X