Казвам се Яни Дузмов от Бургас.Карам Алфа Ромео 146 1.6ТS с номер А0774КН.Повечето може да са ме засичали.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой, кой е???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениеднес бяха засечени двама stani4a който беше спрял красавицата си зад мен и ми беше оставил бележка но бързах и валеше та не се огледах къде мога да го видя...та ще се запознаем на някоя среща
само да те питам колега с какво окачване си че видях че е ниска но не много и доста доста добре изглежда
другия е черна 147ца А 9099 ** та дали е някой от форумаsigpicAlfa Romeo 166 2.0 TS'99г.-бивша,Audi A6 2.5 TDI'01г.-бивша,BMW 525 2.5 TDS'99г.-бивша,Alfa Romeo 146 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Pride Покажи съобщениеАз пък преди няколко дни се разминах в Меден Рудник с една червена 156 ,с оригинални 17ки и фарове Dayline. Просто колата изглежда наистина уникално, сигурно е една от най-красивите в града.
Comment
-
нямали никои от Славейков вав този форум.И аз вече щакам постояно вав Б-с b_angelov и много често те засичам теб
Comment
-
Първоначално публикувано от pave Покажи съобщениее аз съм в славейков, и покрай нас има поне 6 алфи ама незнам на кой са .
Comment
-
Първоначално публикувано от killer Покажи съобщениенямали никои от Славейков вав този форум.И аз вече щакам постояно вав Б-с b_angelov и много често те засичам теб
Comment
Comment