Първоначално публикувано от killer
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за събота вечер...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от killer Покажи съобщениеаз като тръгнах ме погнаха куките но им избягахно теб нете видях или небеше с тжоята кола
Леко ме засече до болницата в неделя към 8 вечерта. Поне пускай мигач аз спирачки имам и талянки винаги пускам
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщениеМай беше тръгнал по-рано да се състезаваш.Леко ме засече до болницата в неделя към 8 вечерта. Поне пускай мигач аз спирачки имам и талянки винаги пускам
Comment
-
Първоначално публикувано от killer Покажи съобщениепо едно време мислех да натискам спирачките дамисе качжаш отгоре беше бая близо до мен'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщениеИ ги натисна. Точно си зяпах едни гаджета в една КА и ми изкочи отпред. Кофти тръпка беше давай мигач да те виждат хората че ще правиш ластици.
Comment
-
Първоначално публикувано от killer Покажи съобщението един ме изнерви и затова карах така иначе по принцип не карам така карам много спокойно и ди давам мигачи постояноAlfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениеколега с теб ли направихме преди около месец някъде на 3та поликлиника една безобидна дръпка....видях че беше 145/6 и имаше лепенка отпред но не разгледах като хората...тааа ти ли беше или се бъркам
Comment
-
Първоначално публикувано от killer Покажи съобщениеможе и аз дасам бил ти каква кола имашAlfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
Comment