If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както ги наредите, така ще ги снимаме... Ако се изравнят или отпред, или отзад - ще е по-красиво... Важното е да няма слънце или дъжд.... всичко друго е ОК...
AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Ся, аз си боядисах двата калника, бронята май няма да стане.Обаче, не разбрах ако вали ко прайм?Ще ходим на Ред рок и ще пием ритуално бира с молби да спре и ще принасяме в жертвоприношение кеибапчитъ, и ли ко?
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
... А за оркестъра имам вариант така че и него мога да уредя
Миналата събота в центъра на Добрич свиреха 3 ромчета, ако ги докара някой колега от Добрич, за 100 лв ще свирят и на другата среща
Нда, и сега нали е на мода, всеки да си носи предложения за нова конституция и искания с първа точка по една брера на всеки варненски алфист.
Миналата събота в центъра на Добрич свиреха 3 ромчета, ако ги докара някой колега от Добрич, за 100 лв ще свирят и на другата среща
Нда, и сега нали е на мода, всеки да си носи предложения за нова конституция и искания с първа точка по една брера на всеки варненски алфист.
Ами незнам за добричките ромчета, но аз имам едни българи дето ми свиреха на сватбата и на партито за раждането на сина ми, та.... Акордеониста знае мнооого песни, Даже и за симсона
Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++
Аааа,ще ме уморите
Много цветно си представих как пред колоната алфи ,върви цигански оркестър .Няма да го преживея
Ако вали дъжд ,предлагам направо е Ред Рок да ходим
Ще подредим колите отпред и Роската ще ги снима (него дъждът не го бърка)
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Аааа,ще ме уморите
Много цветно си представих как пред колоната алфи ,върви цигански оркестър .Няма да го преживея
Ако вали дъжд ,предлагам направо е Ред Рок да ходим
Ще подредим колите отпред и Роската ще ги снима (него дъждът не го бърка)
А не, за маршируващ оркестър не сме се разбирали
И да вали, и да не вали важното е да се съберем..... Кат неможем да се снимаме, можем да се наливаме.
Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++
Comment