If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз нещо се обърках от цялата тази дискусия... Къде и в колко часа ще е срещата? Последно.
П.С. Иначе аз съм витка за Библиотека (''). Супер снимки ще станат!
Явно за Библиотеката се заформя "битката" а,часът е известен 15:30.Ако искате цифрова камера да си направим филм,свиркайте.Много се надявам да дойдат и на срещата две дами.За едната бях Ви писал,а другата е със Алфа 145 1.6 Boxer.И незабравяйте днес е петък-вечер и
А познай защо.....Аз се опитвам оттолкова време да ги спечеля за каузата,и за да може в отбора да има присъствие и на нежният пол,а те ги било "страх"от "чужди мъже".Ако не дойдат сега в неделя,ще им кажа,че следващата среща ще взема с мен и жената и балдъзата.
След като вчера само се поздравихме с клаксоните,днес отидох където работи една колежка собственичка на алфа 156 1.6 ТС
Кефила се,как ги оставяла замислени понякога като и натисне повечко газта.Това е то-спортно сърце.
Нещо не е наред работата Щом на 1,6TS ставя замислени хората какво да си иислим със скрoмните 2,0л TS верижни СУ 27 - ??
Ама хич не вървят бе- едвам стигат до 225-230 / 230 км е на кантар по съвсем леко надолнище. ама никак не вървят тези 2 л.
И последно тази библиотек аима ли друго име ?? Да нбе тръгна надолу и да питам за библиотеката и всеки да вдига рамене.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
На "Библиотеката " може да се съберем не по-малко коли отколкото на Пикадили, но за разлика от Пикадили може да седнем всички на една маса.
Освен това собственика на заведението също кара алфа и би помагал на клуба ако имаме някакви проекти.
И на мен ми писна да се местим постоянно.
На "Библиотеката " може да се съберем не по-малко коли отколкото на Пикадили, но за разлика от Пикадили може да седнем всички на една маса.
Освен това собственика на заведението също кара алфа и би помагал на клуба ако имаме някакви проекти.
И на мен ми писна да се местим постоянно.
Последно какво решаваме?
Няма проблем обаче да ни обясниш по-подробно къде се намира заведението, аз разбрах само че влизаме откъм Морска гара и после ... ? Има ли надписи, нещо по което да го познаем ??? Ако дадеш схема от bgmaps ...
А за местенето явно ще се местим докато намерим правилното място ... или дойде лятото и почнем пак да се събираме на картинг пистата
Alfa Romeo GT 2.0 JTS
Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
Fiat Brava TD100
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Дано да не се вдигне мъглата! Така и аз ще мога да дойда
По подразбиране, ако вали няма да съм там, т.е. вероятността и Крис, и аз да сме на срещата е нищожна
Та последно сме на Библиотеката, така ли?
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Колеги днес ходих до заведението и направих малко снимки да се ориентирате къде е. Ако се влиза от Морска гара съм го засичал е на 1.6 км, през Почивка не знам не рискувах с каутеуа
Ето и снимки на едната се вижда че е на 300-400 м от гьола с топлата вода.
ПП Сега видях че датата на снимките не е вярна, днескашни са.
Alfa Romeo GT 2.0 JTS
Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
Fiat Brava TD100
Comment