Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравей!Браво,значи действаме по въпроса?За мен като че ли,по-големия размер ще стои по-добре,но пък малкия е по дискретен.
    Или да изчакаме някой практичен съвет.Между другото днес ходих до кулата на Морска гара,хубаво време,някои яхти са качени на стапели други още на вода.Щракнах я моята каляска но с мобилния телефон.Страшна красота.Дали неможем да изберем някои ден да направим фото сесия там.Мисля,че ще станат страхотни снимки и без това последният път пропуснахме да зарадваме феновете със снимков материал от срещата.
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
    ------------------------------------------

Comment

• Да уточня, че детелинката е само за членове на клуба, т.е. за Tinoto и mikoasp. Според мене голямата лепенка за задния джам, а малката за предния или за праговете
      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Уточнение

И аз да уточня, детелинката в триъгълника няма да се прави щото е в няколко цвята и т.н. Става въпрос само и единствено за "Club Alfa Romeo Bulgaria" с URL-то отдолу.
        Относно цвета на ALFA CORSE много добре стои бялото, но не забравяйте че неговата красавица е бяла, не знам как ще стои на тъмните коли.
        Alfa Romeo GT 2.0 JTS
        Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
        Fiat Brava TD100

Comment

• Първоначално публикувано от boian
          Да уточня, че детелинката е само за членове на клуба, т.е. за Tinoto и mikoasp...
          Ееее! Да не те е наговорил Тиното нещо за членството. Мене що ме отсвири от Братството Който не вярва, нека дойде - ше му покажа "черната карта"
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Съжалявам, ама не се сетих за другия член на Братството. А за белия цвят мисля че е неутрален и би трябвало да седи добре на стъклото. Иначе ако е някой тъмен цвят няма да се вижда добре
            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Аз ако кажа бяло, ще си помислите, че е заради цвета на колата, затова ще си замълча :P
              Иначе за повече от две години ефект от големия стикер не съм видял (май 50см не помня вече...), така че предпочитам малък
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• И аз давам глас за бялото. И без това задният ми прозорец е доста затъмнен
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Сега се прибирам.Още един глас за белия цвят.След като вчера само се поздравихме с клаксоните,днес отидох където работи една колежка собственичка на алфа 156 1.6 ТС цвят цвят червен и се запознахме.Веднага дойде реч и за нашият отбор от Варна и т.н.Немога все още да я обедя да се появи на някоя среща.
                  Накрая и казах,да не би да я страх,че ще бъде единствена дама и я поканих да дойде с мъжа си.Лошо няма.Често минавам оттам където работи и пак ще си приказваме.Изглежда ми влюбена в красавицата.
                  Кефила се,как ги оставяла замислени понякога като и натисне повечко газта.Това е то-спортно сърце.

Comment

• Добре, ако има някакви разногласия в цветовете, защо не си съберем пари и да си направим такива, че да си ги харесваме
                    Все пак става въпрос за минимални суми на човек...
                    Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

• OK значи остава бялото като цвят. А размера ??? Има вариант да направя от трите размера 22, 33 и 60 и на място да решаваме.
                      Alfa Romeo GT 2.0 JTS
                      Fiat Brava TD100

Comment

• А следващата среща къде ще бъде? Говореше се нещо за край плажа
                        Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

• Първоначално публикувано от ALFA CORSE
                          А следващата среща къде ще бъде? Говореше се нещо за край плажа
                          Е с барчето на "Пикадили" ко стана Там не става ли.....Че пак смяна!

Comment

• beer теб те нямаше последният път и затова незнаеш.Поеснявам и за други които не са разбрали.На последната се среща дойде и колегата Красимир който е собственик на алфа 156 2.0 ТС и доколкото разбрах той отправи покана за Библиотеката,която се е преместила на плажа.
                            Но възниква въпрос откъде ще стигнем до там-отстрана на басейна преди морска гара мисля е забранено,там видях и строителна техника,нещо пак се прави можеби.От посока почивка пътят е много лош и има риск за членство в "Клуб картер".Трябва да обсъдим и решим.На мен лично в Пикадили ми допадна,спокойно е дал господ места за паркиране.От друга страна малко снимки на фона на морето и плажната ивица е супер.Решавайте...

Comment

• Айде да се поспрем малко на едно място, Пикадили не е лошо, а и с това местене всяка среща на ново място малко на миндьовата кучка замязахме
                              Не ме разбирайте погрешно че съм против едно "бирене" на Библиотеката, ама на Пикадили има място за всички Алфи, Фиати и Ланчии на Варна, а там долу къде ще спрем, а и член на "Клуб картер" не ми се става.
                              Alfa Romeo GT 2.0 JTS
                              Fiat Brava TD100

Comment

• В поткрепа за Пикадили

Comment

Working...
                                X