Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• дамм... това е 4х4
    ама аз ще ти покажа подобни работи
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Първоначално публикувано от Icco®
      Абе Ивчо тия писанки баце по форума нямат смисъл , дай да пием по кафенце и да се разберем кой какво иска да каже пък ако не стигмен до консенсус можем да избистрим темата за акомулаторите в багажника ми
      Ти ли си бре, баце, чак сега те познах, нема се караме, пък може и по бирка да вкараме, може и по две ... Peace, man!

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist
        Първоначално публикувано от Icco®
        Абе Ивчо тия писанки баце по форума нямат смисъл , дай да пием по кафенце и да се разберем кой какво иска да каже пък ако не стигмен до консенсус можем да избистрим темата за акомулаторите в багажника ми
        Ти ли си бре, баце, чак сега те познах, нема се караме, пък може и по бирка да вкараме, може и по две ... Peace, man!
        И аз малко късно разбрах кой си ама Искрев ме светна и си викам няма начин да не пием по бира и да заровим томахавката
        Относно акомулаторите остана само моя дъртия,другия се оказа с окъсяване за това показваше на уреда ви винаги 10 волта

Comment

• кой те светна е отделен въптос

Comment

• ебаси то 3 дни кавга и накрая се осъзнахте.бравооо :P
            Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 hp skype:sa6o_bassa

Comment

• За събота остава ли??
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Най после мир! БМВ врагове ли ни са? Те са също като нас - влюбени в колите си. Е, ние сме малко по-влюбени. Съвсем естествено е когато се отнася за АЛФА (не припомням усукването на врата на Форд, когато минава ТЯ). Само искаме спокойствие, когато се срещаме само Алфистите, защото искаме да споделим енергията на великолепната ни емоция от карането на това божествено превозно средство.
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• аз смятам да отида да се поззабвлявам с момчетата от фиат все пак всички сме италианци по малко така че четете форума и се мятаите
                  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
                  ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

• [/quote]Peace, man! [/quote]
                    Браво Иво! Разбирам, че си над дребните страсти на хора, които се преструват, че са благонамерени, но в края на краищата ще стане ясно, че преследват някакви неясни за нас неизкушените за власт души цели. Go, go, go!!!
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• [quote=Icco®]
                      Първоначално публикувано от spe4elist
                      Първоначално публикувано от "Icco®":fu3vp8ct
                      И аз малко късно разбрах кой си ама Искрев ме светна и си викам няма начин да не пием по бира и да заровим томахавката
                      Относно акомулаторите остана само моя дъртия,другия се оказа с окъсяване за това показваше на уреда ви винаги 10 волта[/quote:fu3vp8ct]

Е, Peace, Peace, Peace... Но при следващата извнредна за нас среща в Аспарухово ще трябва да вземем някои важни за нас решения. Моля Старейшините да бъдат там. И напишете къде точно, но в нашия форум!
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• Да, хубаво ще е да изнесете крайна информация за срещатата тук, защото много много колеги непосещават фиатския форум...

Comment

• Верно е !
                          Я раздуйте сега каква е организацията за събота
                          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Оставащите във Варна овце от нашето стадо се канят да си довършат тази неделя гумите ако мислите че ще ви пречат дръпнете малко часът на вашата сбирка а аз ще ги убедя да си намерят работа и да закъснеят с 1 час

Comment

• Първоначално публикувано от Icco®
                              Оставащите във Варна овце от нашето стадо се канят да си довършат тази неделя гумите ако мислите че ще ви пречат дръпнете малко часът на вашата сбирка а аз ще ги убедя да си намерят работа и да закъснеят с 1 час
                              Ние сме всяка втора и последна неделя на месеца, а не всяка неделя
                              Alfa Romeo 155 1.8TS
                              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Първоначално публикувано от Kamen666
                                Верно е !
                                Я раздуйте сега каква е организацията за събота
                                Веднага Ви раздувам

Първо идеята е обща,не само на колегите от Фият клуба Главни "виновници" са :

nikki_sixx - Ники от Фият клуба и моя милост представител на

КАРБ

Не пуснах отделна тема,защото знам,че сме интелигентни и оправни и ще успеем да се организираме следейки тази тема

Срещата е на паркинка до паметника на Карантината тази събота 15.03.2008 15:30 часа .Тук,оглед на италианките,обмяна на опит,коментари за проведената среща на 9.03.08-морска гара,фото сесия......

Следва предвижване на 500 метра до "кръчмето"наречено Red Rock

Тук,бурни коментари на халба за всичко около нас,живота,жените,бразилките и най-вече за секса в събота вечер например

Някоя от Вас си спомнят поредни срещи през миналото лято,именно там:

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10893

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11332

Спокойно местенце,прекрастна видимост към Варна,наподобяваща "Сицилианска"атмосфера

Тази събота 15 март 2008г. начало 15:30 часа!

Качвам и снимки......
                                Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                                ------------------------------------------

Comment

Working...
                                X