Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от me_to_u
    Ехеее, то голяма среща ще стане!! Да взема и аз да дойда ли, кво ли...
    е че как.... !!
    И аз съм там !
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Аз в неделя цял ден ще гледам "Морска гара" от морето Пък после вечерта смятам да гледам морето от "Морска гара"!Демек и аз съм на линия!

Марто
      Да не ми забравиш артикулите!!!

Comment

• Артикулите си ги нося аз от 100 години, само дето ти не се обаждаш пиндесе години.
        Все на работа ли си бре? Нали до пистата щяхме да ходим да видим избояла ли е много тревата?
        ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

• Първоначално публикувано от Tinoto
          Артикулите си ги нося аз от 100 години, само дето ти не се обаждаш пиндесе години.
          Все на работа ли си бре? Нали до пистата щяхме да ходим да видим избояла ли е много тревата?
          Напротив,отпуска съм!Обаче от работа не ми остава 5минути време При нас така се работи,нямам търпение да почна работа да си почина че каталясах
          Пък за пистата,кажи утре къде да те чакам да тръгваме да тестваме! Косата от мене.......

Comment

• Към 16.30 става ли?
            Ако има и други кандидати да заповядат.

Comment

Към 16.30 става ли?
              На мен ми е перфектно,по телефона утре ще се разберем!Айде имаше и други да не се скатават .
              Дизел сектата май и тя имаше спорове за разрешаване!

Comment

• Тоя път и аз съм на линия,изтървах първата ама сега жив умрял там съм,малко не познавам никой ама се надявам да ме приемете.Само да уточним колко часа 6те е?17:30 щте е перфекто.
                GTV 2000 T.SPARK 16V

Comment

• Първоначално публикувано от vinchenco1
                  Тоя път и аз съм на линия,изтървах първата ама сега жив умрял там съм,малко не познавам никой ама се надявам да ме приемете.Само да уточним колко часа 6те е?17:30 щте е перфекто.
                  Нема се плашиш ! На мен ще ми е за втори път!

Comment

• Първоначално публикувано от vinchenco1
                    Тоя път и аз съм на линия,изтървах първата ама сега жив умрял там съм,малко не познавам никой ама се надявам да ме приемете.Само да уточним колко часа 6те е?17:30 щте е перфекто.
                    17:30 ще е.

Днеска обаче от 17 имам ангажимент, така че няма да мога да дойда до пистата.
                    Alfa Romeo 155 1.8TS
                    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Към 16.30 става ли?
                      за какво става въпрос ???

Comment

• Самолетна писта - изоставена до с.Л.Каравелово 25км
                        Ще отидем да я огледаме дали става за евентуални дръпки за 25-26 май за срещата във Варна.

Comment

• За 17:30 съм .
                          Не може да не се гледа Формулата.
                          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

• Ходихме до пистата,2/3 старта направихме,на мен ми хареса Обаче настилката не е в много добро състояние
                            Ето и малко матрял!

Tinoto vs BMW 1.16 MB
                            Tinoto vs Beer1.55 Тука старта не е много реален че Марто проспа гонката на по качественните стартове няма клипчета за съжаление!

Comment

• И на мен ми хареса

Пистата е на 10мин от Варна до с.Водица.
                              Първия старт с BEER наистина не разбрах кога тръгваме
                              и тръгвайки да го гоня (не че има голям смисъл) бързо се отказах -
                              защото след това караш все едно в метеоритен дъжд - има много камъчета, чакълчета, които хвърчат от колата пред теб - самата кола не се вижда отзад от прахоляк ...

Може би ако си очертаем коридори - за да може колите да имат достатъчно разстояние помежду си отстрани - няма да има поражения от летящи чакълчета.

Comment

• Днес измих колата дотук добре.
                                Видях резултата от вчерашните дръпки с BEER, по-точно от първата:
                                3 подбитини от камъчета с диаметър 0.5-1.0 см по предния капак.
                                Мисля, че не е добра идея да ползваме тази писта ....

Comment

Working...
                                X