Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 15:30 , морска гара, както обикновено
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• На линия сме и тоя път
      Дори ще гледам да не закъснея и да съм там навреме
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• о

Първоначално публикувано от pinifarina
        На линия сме и тоя път
        Дори ще гледам да не закъснея и да съм там навреме
        Айде живот и здраве и аз съм там. Таман да ти покажа новата кола. Вдъхнових се от ника ти и си я купих
        Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
        Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• като отидеме долу ще решим ако цлуба на бмв са преди нас там защо да не им направиме място все пак те само за това стават да правят шоу мойе да погледаме малко иначе и аз сам на линия в 15:30
          http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
          ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

• Там съм аз.Дано този път да имам повече времерче миналия път ми беше за сефте и почти с никой не се запоэнах абе малко иэолиран бях
            Alfa Romeo 146 1.6boxer 103hp метанов инжекцион
            Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144hp B.R.S gas
            Оpel Corsa 1.4 90hp 2008-служебната

Comment

• Аз съм Иван VANBOXER
              Alfa Romeo 146 1.6boxer 103hp метанов инжекцион
              Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144hp B.R.S gas
              Оpel Corsa 1.4 90hp 2008-служебната

Comment

• Ако е така и следващия път по-добре да си търсим друго място за събиране
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• !

Първоначално публикувано от -Kris-
                  Ако е така и следващия път по-добре да си търсим друго място за събиране
                  Напълно те подкрепям колега, наистина беше мноо зле. Имаше шоу но за сметка на това неможахме да огледаме новодошлите, и да си поприказваме.
                  Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                  Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• Re: !

[quote=ital_fen]
                    Първоначално публикувано от "-Kris-":1ur7tgfu
                    Ако е така и следващия път по-добре да си търсим друго място за събиране
                    Напълно те подкрепям колега, наистина беше мноо зле. Имаше шоу но за сметка на това неможахме да огледаме новодошлите, и да си поприказваме. [/quote:1ur7tgfu]
                    С други думи бяхме отишли на сбирка на BMW
                    Alfa Romeo 155 1.8TS
                    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Аз що останах с впечатлението, че те дойдоха на Алфа среща
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Здравейте колеги! Искам да попитам, понеже съм нов в клуба на Алфа, само в неделя ли се събирате? През седмицата правите ли си някакви срещи? Много бих искал да дойда на някоя среща, но незнам кога и къде. Тази седмица къде ще се събирате, че и аз да дойда, ако може?

Comment

• Привет от Хюндай-клуба Едно време гаснех ( и още гасна де) по Alfa GTV и днес като ви видях... ауу.. Само дето сте прави за това,че мястото е малко за всички ни,може някой път да се уговорим и срещата да е пак заедно,но на по-широко... че и ние този път се ръчкахме в ребрата,да не говорим,че дори не можахме да спрем един до друг... Но,целта на поста ми е друг.Първо - радвам се,че се засякохме. И второ - в цялата тарапана успях да снимам дзверчето на aya (малко отзад,но беше невъзможно да се провра отпред ) ,та ви подарявам снимката С най-добри пожелания и поздрави ! (и още една,Фиата на фона на Алфетите )
                          Изморява ме не пътят,а тъпкането на едно място...

Comment

• на мен ми хареса --> стана шоу,но и места нямаше.Oт скоро сам с алф и член на клуба (за 1 път идвам),но няма да се откажа да го правя.
                            Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 hp skype:sa6o_bassa

Comment

• Първоначално публикувано от sa6o_bassa
                              на мен ми хареса --> стана шоу,но и места нямаше.Oт скоро сам с алф и член на клуба (за 1 път идвам),но няма да се откажа да го правя.
                              Да не би да си с една сива 146-ца, дето и често обича да ходи към КРЗ
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• ахам,даже моя алф беше спрян днес пред фиата,след като почнаха с пергелите там го скатах.ами аз ходя ама маи само сеир гледам,с една vectra 1,6 се пробвах само и с едно fiat puno jtd
                                Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 hp skype:sa6o_bassa

Comment

Working...
                                X