If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
-Kris- како стана колега, замина ли от полицайте? Нали беше без винетка да не те отнесоха?
Внимавай да не станеш като мене с акт(че и пресрочен) че виждаш колко бързо заминавам от куките
Не че ми пука ама по-добре с пресрочен акт отколкото без книжка Иначе бравото почти ми се опря, ама почти.
-Kris- како стана колега, замина ли от полицайте? Нали беше без винетка да не те отнесоха?
Внимавай да не станеш като мене с акт(че и пресрочен) че виждаш колко бързо заминавам от куките
Не че ми пука ама по-добре с пресрочен акт отколкото без книжка Иначе бравото почти ми се опря, ама почти.
Те не дойдоха милиционерите Имаш ЛС![/quote:3te2h1ce]
И ти си имаш ЛС
Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++
някой мисли ли утре след срещата,вечерта да се спуска кам КРЗ,ако има такива ме бройте и мене,мисля да се спусна да видя за какво става въпрос,само ако има някаква предварителна среща ми кажете къде и кога!!!
ти със тая сивата 33-ка ли си,ние може и да сме се виждали,ама не се сещам,аз принципно идвам с колагата със 164,ама ок ще видим ако и Диабло намине и с него ще говоря,намерил сам му една голф3-ка да се опнат нали уж той е състезателя на клуба но
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=22886 ей тука съм направил тема за варненските "гонки", предлагам там да пишем по темата, да не размиваме тук за крз и лук. Ела утре при 33ката, аз съм с нея и да се разберем
много хубава срещичка стана ... другата седмица може пак Ако остана във варна след изпита, но ще видим Има време
п.п. Diablo - като ти видях аватара се сетих защо не съм те запомнил със 145-ца а със 156-ца И днес разбрах, защо и как си преминал на 145 добре си направил Другия път ще те запуша вместо да ти оставям бележка - вече знам къде живееш
Comment