За тези, които не знаят един ключ с чип за 145 в MAUER в Бриколажа е 80 кинта а колегата ни ги предлагаше за 50. Благодаря за вниманието.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
По мое предложение, и молба от страна на няколко човека от Варненската група, слагам оферта за Изработка на Такива ключове....
Офертата е следната:
Изработка на Ключ (просто ключ, без чип и аларма) -30 лв.
включва изработката.
Изработка на Ключ с ЧИП (като на 145 ) - 50 лв.
Офертата включва изработката, и преквърлянето на кода(чип-ът)
Точно там, където се правят ключовете, немогат да ви преместят алармата в Новия ключ..
Трябва евентоално да го направите при някой алармаджия.
Моделът, е само този !
Може да се сложат и лепенки с логото на Алфа Ромео
Цените са със специални отстъпки за колегите от Клуба, и за изработка само и единствено на ключове за Алфа Ромео ! ! !
Вариантите за изработка са следните.....
Може се съберем всички, и да се изтупаме в магазина, и да ги правят... (според мен не толкова удачен вариянт)
Или направо да се свържете с Управителя на магазина и да се представите че сте от клуб-а, и да се разберете..
Моя Номер е 0888 89 02 01 - Тео
Ирина Лучкова - 0888 12 93 22 (Мениджър Продажби)
ДАНО ТУК ОБЯВАТА НЕ Е КОМЕРСИАЛНА !!
пък и в крайна сметка това не е обява, а обещах че ще свърша услуга на колегите и ще им направя добри цени специално за Алфисти !
Утре ще сложа няколко снимки на моя ключ, ако всичко е наред и станеhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4iЗа тези, които не знаят един ключ с чип за 145 в MAUER в Бриколажа е 80 кинта а колегата ни ги предлагаше за 50. Благодаря за вниманието.
точно пък моята обява да изтрият...... направоооhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
..
Първоначално публикувано от DiabL0Първоначално публикувано от LeoVin4iЗа тези, които не знаят един ключ с чип за 145 в MAUER в Бриколажа е 80 кинта а колегата ни ги предлагаше за 50. Благодаря за вниманието.
точно пък моята обява да изтрият...... направоооСериозен съм . За колко време ще е готов ,4е нямам и резерва
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
-
как сте бе момч5ета ı момıчета поздравı от мене аз с1м в турцıя ı тука няма нı една алфа ı мı се струва че с1м на луната а не на земята дıабло=(тео) ако ıма нещо пıшı някоı смс да знам какво става с колата ако ıзобщо става нещо аıде чао на всıчкı
Comment
-
Мълчанието на агнетата. Преди две седмици десет кандидата имаше за Варна, сега - нито един.
Струва ми се че инициатора нещо провали работата.
Няма да казвам кой е , той си знае.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от steltМълчанието на агнетата. Преди две седмици десет кандидата имаше за Варна, сега - нито един.
Струва ми се че инициатора нещо провали работата.
Няма да казвам кой е , той си знае.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Следващата неделя от 15:30 на паркинга на терапевтичния блок, нали?
А сега нещо по-различно
Ще направя оптично тунинговане на фаровете на 156-цата. Като за начало се изтренирах на фаровете на Калибрата. Пожелайте ми късмет да намеря точното решение
Все пак вижте резултата на Калибрата. Мисля, че колите с лупи биха могли да направят нещо подобно. Подобни идеи има много в tuning.com:
Ако някой се интересува за съвет, аз аъм насреща!Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)
Comment
-
Първоначално публикувано от DiabL0Първоначално публикувано от LeoVin4iЗа тези, които не знаят един ключ с чип за 145 в MAUER в Бриколажа е 80 кинта а колегата ни ги предлагаше за 50. Благодаря за вниманието.
точно пък моята обява да изтрият...... направоооBMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
Comment