Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За тези, които не знаят един ключ с чип за 145 в MAUER в Бриколажа е 80 кинта а колегата ни ги предлагаше за 50. Благодаря за вниманието.
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

• По мое предложение, и молба от страна на няколко човека от Варненската група, слагам оферта за Изработка на Такива ключове....

Офертата е следната:

Изработка на Ключ (просто ключ, без чип и аларма) -30 лв.
      включва изработката.

Изработка на Ключ с ЧИП (като на 145 ) - 50 лв.
      Офертата включва изработката, и преквърлянето на кода(чип-ът)

Точно там, където се правят ключовете, немогат да ви преместят алармата в Новия ключ..
      Трябва евентоално да го направите при някой алармаджия.

Моделът, е само този !
      Може да се сложат и лепенки с логото на Алфа Ромео
      Цените са със специални отстъпки за колегите от Клуба, и за изработка само и единствено на ключове за Алфа Ромео ! ! !

Вариантите за изработка са следните.....
      Може се съберем всички, и да се изтупаме в магазина, и да ги правят... (според мен не толкова удачен вариянт)
      Или направо да се свържете с Управителя на магазина и да се представите че сте от клуб-а, и да се разберете..

Моя Номер е 0888 89 02 01 - Тео
      Ирина Лучкова - 0888 12 93 22 (Мениджър Продажби)

ДАНО ТУК ОБЯВАТА НЕ Е КОМЕРСИАЛНА !!
      пък и в крайна сметка това не е обява, а обещах че ще свърша услуга на колегите и ще им направя добри цени специално за Алфисти !

Утре ще сложа няколко снимки на моя ключ, ако всичко е наред и стане
      http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Първоначално публикувано от LeoVin4i
        За тези, които не знаят един ключ с чип за 145 в MAUER в Бриколажа е 80 кинта а колегата ни ги предлагаше за 50. Благодаря за вниманието.
        НЯМА СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАМ !
        точно пък моята обява да изтрият...... направооо
        http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• ..

Първоначално публикувано от DiabL0
          Първоначално публикувано от LeoVin4i
          За тези, които не знаят един ключ с чип за 145 в MAUER в Бриколажа е 80 кинта а колегата ни ги предлагаше за 50. Благодаря за вниманието.
          Това е копие от Вф групата , на шкодата го имаме оригинален 6 години няма проблеми , ако е 50лв и да ми сложат алармата вътре в понеделник се връщам във Варна и може да идем Сериозен съм . За колко време ще е готов ,4е нямам и резерва
          BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

• как сте бе момч5ета ı момıчета поздравı от мене аз с1м в турцıя ı тука няма нı една алфа ı мı се струва че с1м на луната а не на земята дıабло=(тео) ако ıма нещо пıшı някоı смс да знам какво става с колата ако ıзобщо става нещо аıде чао на всıчкı
            http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
            ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

• не, че имам да казвам нещо по дискусията , ама да се разпиша!
              к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Междинна среща в неделя ще има ли?
                Русе ще идват ли ...?
                ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

• Мълчанието на агнетата. Преди две седмици десет кандидата имаше за Варна, сега - нито един.
                  Струва ми се че инициатора нещо провали работата.
                  Няма да казвам кой е , той си знае.
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt
                    Мълчанието на агнетата. Преди две седмици десет кандидата имаше за Варна, сега - нито един.
                    Струва ми се че инициатора нещо провали работата.
                    Няма да казвам кой е , той си знае.
                    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Следващата неделя от 15:30 на паркинга на терапевтичния блок, нали?
                      А сега нещо по-различно
                      Ще направя оптично тунинговане на фаровете на 156-цата. Като за начало се изтренирах на фаровете на Калибрата. Пожелайте ми късмет да намеря точното решение
                      Все пак вижте резултата на Калибрата. Мисля, че колите с лупи биха могли да направят нещо подобно. Подобни идеи има много в tuning.com:
                      Ако някой се интересува за съвет, аз аъм насреща!
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                      Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• Ами късмет колега, според мен ще стане супер
                        sigpic
                        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Ако някой не е обърнал внимание, халогените на калибрата са от най-евтините лунички за баня. Двата комплекта с крушките (не са Филипс) са около 5 лв
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                          Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• искам да разбера как хвана кръговете във фара... към какво и как точно ги закрепи да стоят фиксирани и стабилни, предвид нашите супер гладки пътища
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• терапията евала няма да се бутаме 100000 коли супер !!!!
                              ГорД притежател на 145-ца 2000г. 1.6 122 T.S.
                              Златисто-жълта единствена по рода си за повече инфо skype vampirka911:P

Comment

• Първоначално публикувано от DiabL0
                                Първоначално публикувано от LeoVin4i
                                И какво стана последно
                                BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Working...
                                X