Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мене ме назначиха днеска за бейби сийтър ...
    т.е. без мен днеска
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Mдаааа смятам и аз да се появя с дъртия кошник да се видим че може и да и е за последно!
      alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

• Опааа, тая неделя има сбирка

Искренно се надявам да мога да дойда този път

---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:52 ----------

Първоначално публикувано от valentino Покажи съобщение
        Mдаааа смятам и аз да се появя с дъртия кошник да се видим че може и да и е за последно!

Защо за последно колега?
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• За колата имам предвид нещо не ми харесва след 26 години служба май вече се предава мотора ама смятам да намина дано и старите пушки да дойдат да се видиме!
          alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

• Утре на срещата ще помоля някой да ми покаже как се сменя ламБа на фар
            Другаря Дойнов твърди,че нямало да се справя
            Забравя,че имам висши умения!Знам къде се налива течност за чистачки,знам къде се проверява маслото и антифриза
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
              Утре на срещата ще помоля някой да ми покаже как се сменя ламБа на фар
              ... язък за маникюра

Comment

• Ха-ха,ще пратя фактурата на Дойнов
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Ами да му фактурираме и сметката от Ред Рок

Comment

• ще има такъв поглед после

Comment

• нямам динамо..трябват ми краката на фред флинстоун!!

Comment

• Първоначално публикувано от krishna Покажи съобщение
                        нямам динамо..трябват ми краката на фред флинстоун!!
                        Пускаш една тема и ще видиш как ще завалят веднага оферти за динамото С тоя аватар няма как да не откликнат колегите
                        Иначе вероятността същото динамо да го има по други модели на алфа е доста голяма и не вярвам да имаш проблеми с намирането. Ако става от 145 1.6ТС примерно, имаме колега, който продава такава на части.

А що се отнася до останалите варненци, който няма проблеми с динамото или други уважителни причини от технически характер, напълно е възможно да получат наказание за неявяване утре на срещата - предупреждение, инфракшън, бан...ще бъде обсъдено от мод екипа.
                        Аз ще гледам да дойда, но не ме чакайте до късно, ако нещо се забавя
                        Last edited by trustworthy; d.m.y г., 20:37.
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                          А що се отнася до останалите варненци, който няма проблеми с динамото или други уважителни причини от технически характер, напълно е възможно да получат наказание за неявяване утре на срещата - предупреждение, инфракшън, бан...ще бъде обсъдено от мод екипа.
                          Аз ще гледам да дойда, но не ме чакайте до късно, ако нещо се забавя
                          Е ти ела тогава направо на Ред Рок да платиш сметката. Помниш ли къде е ?

За недоразбралите който закъснее плаща сметката .

А иначе ние с бензините нямаме проблеми - палим от раз дори и с миналогодишните акумулатори и не кадим като на ТЕЦ-а комина .
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                            палим от раз дори и с миналогодишните акумулатори и не кадим като на ТЕЦ-а комина .
                            Че предният акумулатор, който хвърлих наскоро, беше на 7 години. При бензините пак добре, че 2 изкарвате Ама чета,ч е динамото давало фира май...
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Дава фира на Алфа правена във Фиат .
                              На Алфа оргиналдъ не заминава как да е - мога да ти демонстрирам с моето дето е вече на преклонна възраст

И не се мъчи да ме вкарваш в спам

Мини утре навреме да си поспамим на Терапията фейс то фейс

Comment

• Га вий срещата уа колеги? Ако успея да навия някой от колегите може да ви дойдем на гости, ако приемате такива де.
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                                X