If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И ти ли си фен на Бригадата . Значи в петък и събота ще идва КГБ да чипоса дизел пауърите от Варна, Добрич, Шумен, че да станат още по- големи Пауъри. А бензинките като нас или ще зяпаме или и ние у чипа . Има тема за чипването в раздела за 156
И ти ли си фен на Бригадата . Значи в петък и събота ще идва КГБ да чипоса дизел пауърите от Варна, Добрич, Шумен, че да станат още по- големи Пауъри. А бензинките като нас или ще зяпаме или и ние у чипа . Има тема за чипването в раздела за 156
...сега,разбрах за, какво става въпрос Грешката е моя,че не обърнах внимание на темата,но нали ,аз не съм с 1.9 JTD -105 к.с. или 2.4 JTD -136 к.с. -използващи common rail технологията, отличаващи се с нисък разход на гориво и много добри динамични показатели. ,но предполагам ще дойда,като фен на Бригадата
...сега,разбрах за, какво става въпрос Грешката е моя,че не обърнах внимание на темата,но нали ,аз не съм с 1.9 JTD -105 к.с. или 2.4 JTD -136 к.с. -използващи common rail технологията, отличаващи се с нисък разход на гориво и много добри динамични показатели. ,но предполагам ще дойда,като фен на Бригадата
По принцип ако си сложиш чип ще започне да върви като нечипосана 2.4JTD, в което няма лошо
Към всички,колеги от Варна,Добрич,Бургас и околностите Ще цитирам Петко от пост в раздела за "Алфа Ромео 156/147/GT",защото не всеки разглежда този раздел:
KGB
Чип-тунинг:
За заинтересованите - тунинговането утре - събота - 22.03.08 продължава от 13.30 часа;
Място: Хотел "Персей" - старо име - "Бриз-3" - намира се по пътя за Дружба, след комплекс Пикадили/Почивка/ - втора автобусна спирка - вдясно;
За желаещите : Вечерта от 19.30 - приятелска почерпка по случай първа пролет с колегите от София ;
пс: ако не може да ни откриете, звъннете на 088-993-5115
Така,че който е свободен и има желание да заповяда,за първото и най-вече за второто
Comment