Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Утре ще спретнем ли една срещичка колеги
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
      Утре ще спретнем ли една срещичка колеги
      Метео-то обещава положителни Целзии, предполага се, че дизелите ще запалят ... ... Да видим - мудните бензини дали ще благоволят ...

Comment

• има един муден бензин който винаги е готов за сверка с бързи дизели
        Now: 156 2.5 V6 24V
        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• !

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
          има един муден бензин който винаги е готов за сверка с бързи дизели
          Aбе ти само за това ли живееш не момче??

Може и аз да се отбележа макар че колата ми е много мръсна и ме е срам да я покажа ама....
          Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
          Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• Първоначално публикувано от ital_fen Покажи съобщение

Може и аз да се отбележа макар че колата ми е много мръсна и ме е срам да я покажа ама....
            Еми ако ще ходиш що не ме вземеш че аз съм бе кола малко - неможах вчера да я изкарам от бокса
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
              - неможах вчера да я изкарам от бокса
              Е JTD-тата нали не се чупят ?
              Може би антената не хваща и пращи радиото ............
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от ital_fen Покажи съобщение

Не съм си карал колата 2 месеца и онзи ден и направих подарък за нова година с почти четири цифрена сума тай, че ся ми се раздава газ на макс и не ме *б* кой какво си мисли Ако има бързи печки изкарвайте ги
                Now: 156 2.5 V6 24V
                Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                  Е JTD-тата нали не се чупят ?
                  Може би антената не хваща и пращи радиото ............

Ами не се чупят колега - подобрения малко и правим
                  sigpic

Comment

• Ще гледам и аз да дойда
                    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Ако не дойда - изпийте и мойта бира. пп Твинспарка е в отлично здраве, но имам ангажименти към болен родител и затова не съм сигурен дали ще сколасам ...

Comment

• Какви са тия таксита???? Минах покрай мястото и гледам таксита? Ще има ли среща. Гледам никой не е писал за смяна на мястото?
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• 15:30 всичко около терапията беше пълно с бакшиши

Да имаше някой от там да ги по разчисти
                          Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

• Mда, беше пълно с таксита, нещо протестират
                            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• !

Бояне защо замина? след като обърна аз бях зад теб и после влязох на долния паркинг. Събрахме се с 7-8 коли.
                              А за Бакшишите трябваше ни един шмайзер и
                              Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                              Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

• Наканих се и аз да ида на среща,а бях на кастинг за
                                "Клонираните атакуват "
                                Attached Files
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X