Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 146 9966

kade sa tezi stari alfi te varvqt li o6te

Comment

• are pi6ete kato ima sre6ta da vidim kvi alfi ima

Comment

• Я се кротни малко и се стягай за училище че 15 септември идва.
        Не ме карай да проверя по ИП-то ти къде си, на кого се води ИП-то, после да проверя и колата на кого е по номера - макар, че съм почти сигурен че не е твоя.

2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• [quote="phoenix"]поне разгледах доста коли под капака, незнам ама ми се стори че 146 е по просторна от 156, но и двете са доста красиви коли.
          quote]
          Абе не знам , но на мен 155 = 6 цата ми се видя доста по-тясна от 155ца.Главата ми опира горе в заоблената част на тавана.
          Сори ама мисля за 155ца само-синджирна
          И то за зимата си има място -п-га на "Стар газ" до техникумите. Зимата там си бяха сбирките. Ако следващата сбирка е на картинг пистата си вадя кожуха , че е голям студ.
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

• Момчета, днес ходих до паркинга на онзи комплекс зад ХЕИ-то (забравих как му беше името ) и беше доволно празен, та мисля, че бихме могли да се сберем там следващата седмица. нямах време да проверя, но съм чувал, че има къде да се седне, а не да висим като прани гащи на студа, както последния път
            За Стар пауъра Alfa Course, ако не се лъжа беше казал, че се пълнел много и нямало да има място за всички коли.
            Аз казах. Хау!
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Лучаното ли имаш предвид?
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Ами да, май. Все не мога да му запомня името нали на стар пауъра било гъчканица? Нека и другите се включат с мнение, ама трябва да решим скоро
                _______
                146 JTD - ex

Comment

• Абе днес на star power (минавах от там и се загледах) имаше места за около 10 коли, обаче точно там където спирахме имаше наредени конуси...

ЕДИТ: Абе в Лучаното не можем ли да си резервираме една от по-големите маси два пъти месечно Ако сме повече все ще се намери място...
                  Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

• аз сам за лучано и без това ходя почти всяка вечер

Comment

• Първоначално публикувано от ALFA CORSE
                      А...ЕДИТ: Абе в Лучаното не можем ли да си резервираме една от по-големите маси два пъти месечно Ако сме повече все ще се намери място...
                      Проблем да няма Аз съм навит
                      _______
                      146 JTD - ex

Comment

• Аз си мисля, че на "Лучано" е по-добре за есенно-зимния сезон. На "Стар.." си е малко. То "Лучано" и без това си е известно рацинг място. Мене обаче ще ме почакате на пролет да се присъединя.

Comment

• Ти гледай да не ги засилваш много тези почти половин милион тона, че после трудно спират
                          _______
                          146 JTD - ex

Comment

• Така като гледа май и аз ще се включа отново в пролетните срещи. Дано като се върнем намерим повече хора фенове на италянските автомобили

Comment

• А за тези, които остават във Варна :P от колко часа ще се събираме?
                              Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

• Първоначално публикувано от me_to_u
                                Мене обаче ще ме почакате на пролет да се присъединя.

Първоначално публикувано от NIGHT^WALKER
                                Така като гледа май и аз ще се включа отново в пролетните срещи.

На кого ме оставяте Сам самин цяла зима

Ако не се видим попътен вятър и на двамата,и ....... (забрайх колко метра беше ) под килът Умната с туземките и винаги с предпазни средства щото..

Comment

Working...
                                X