Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За съжаление колкото повече стават Алфите по пътищата - толкова по-малобройни са те на срещите .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
      За съжаление колкото повече стават Алфите по пътищата - толкова по-малобройни са те на срещите .
      А ти не си идвал поне от две години
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
        А ти не си идвал поне от две години
        Е да дойда и да проповядвам Ерес ли Иво ?

Ще ме замерват с камъни подир тоя кореец дето ми вози трътката .

Той един еретик е достъчен ... Тоой смени поне само марката но не и проповядваното гориво ( Да се свети името му ,че има много власт )
        А аз и марката и горивото та ме е срам да се появя
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Аз нямам ни най-малка представа за кого говори Съни
          Но мисля, че съм виждал същия тоя изменник напоследък да кара някакъв псевдо-СУВ. За горивото нямам идея какво може да е и дали всъщност е обърнал вярата
          Сигурно си го пише в подписа
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
            Аз нямам ни най-малка представа за кого говори Съни
            Но мисля, че съм виждал същия тоя изменник напоследък да кара някакъв псевдо-СУВ. За горивото нямам идея какво може да е и дали всъщност е обърнал вярата
            Сигурно си го пише в подписа
            Хм .. имаш повод да почерпиш боза от баничарницата срещу вас викаш

А какви времена бяха ... по две срещи на Алфисти се правена .. а сега същите тези Алфисти смениха всяка вяра ...
            Пламене и има междинен вариант - да минем на full electric поне няма да ни обвиняват ,че сме предали вярата си

Comment

• Не се оправдавайте, който си го носи в кръвта няма значение какво кара! Аз в момента също нямам Алфа, но не ми пречи да ходя на сбирки, когато имам време!
              sigpic

Comment

• Още утре щи връча една бамбина

Comment

• алфа

Иво Ти нямаш Алфа, но другия месец ти изтича срока в който ти пак трябва да си купиш нова кола за това най-вероятно ще имаш Алфа
                  Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
                  Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

• Първоначално публикувано от Seicento Sporting Abarth Покажи съобщение
                    Още утре щи връча една бамбина

Ще си направя едно селфи с нея

---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:53 ----------

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                    Е да дойда и да проповядвам Ерес ли Иво ?

Ще ме замерват с камъни подир тоя кореец дето ми вози трътката .

Той един еретик е достъчен ... Тоой смени поне само марката но не и проповядваното гориво ( Да се свети името му ,че има много власт )
                    А аз и марката и горивото та ме е срам да се появя

А, да не си прогледнал най накрая и да си минал на дизел?
                    sigpic

Comment

Ще си направя едно селфи с нея

---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:53 ----------

А, да не си прогледнал най накрая и да си минал на дизел?
                      Че то откак спрях 164-ката съм се задръстил с цетанови пари вече три години .
                      Ти остави ами Пламен е прогледнал и е минал на Бензииин

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                        Че то откак спрях 164-ката съм се задръстил с цетанови пари вече три години .
                        Ти остави ами Пламен е прогледнал и е минал на Бензииин
                        Да, чух дори че е станал и акционер във верига бензиностанции
                        sigpic

Comment

Да, чух дори че е станал и акционер във верига бензиностанции
                          Проповедника Ви ви предаде .. срам и позор за цялото дизл пауър общество

Сега остава и spe4elist-a да го качиим на дизел и не знам вече накъде ще завие тоя свят

Comment

• Spe4elist-ът го видях по-миналата седмица. Не беше сменил концепцията...или поне така ми каза на мен

А аз дето минах на бензин...нямам логично обяснение за това, освен временна загуба на разсъдък и идеята да карам псевдо 4х4
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                              Spe4elist-ът го видях по-миналата седмица. Не беше сменил концепцията...или поне така ми каза на мен

А аз дето минах на бензин...нямам логично обяснение за това, освен временна загуба на разсъдък и идеята да карам псевдо 4х4
                              Мдаам .. така действат силното лятно слънце и морския вятър сред вълните

Comment

• Мне, чисто и просто човек рано или късно влиза у правия път.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X