За съжаление колкото повече стават Алфите по пътищата - толкова по-малобройни са те на срещите .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеЗа съжаление колкото повече стават Алфите по пътищата - толкова по-малобройни са те на срещите .sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеА ти не си идвал поне от две години
Ще ме замерват с камъни подир тоя кореец дето ми вози трътката .
Той един еретик е достъчен ... Тоой смени поне само марката но не и проповядваното гориво ( Да се свети името му ,че има много власт)
А аз и марката и горивото та ме е срам да се появяНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Аз нямам ни най-малка представа за кого говори Съни
Но мисля, че съм виждал същия тоя изменник напоследък да кара някакъв псевдо-СУВ. За горивото нямам идея какво може да е и дали всъщност е обърнал вярата
Сигурно си го пише в подписа_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАз нямам ни най-малка представа за кого говори Съни
Но мисля, че съм виждал същия тоя изменник напоследък да кара някакъв псевдо-СУВ. За горивото нямам идея какво може да е и дали всъщност е обърнал вярата
Сигурно си го пише в подписа
А какви времена бяха ... по две срещи на Алфисти се правена .. а сега същите тези Алфисти смениха всяка вяра ...
Пламене и има междинен вариант - да минем на full electric поне няма да ни обвиняват ,че сме предали вярата сиНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от Seicento Sporting Abarth Покажи съобщениеОще утре щи връча една бамбина
Ще си направя едно селфи с нея
---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:53 ----------
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеЕ да дойда и да проповядвам Ерес ли Иво ?
Ще ме замерват с камъни подир тоя кореец дето ми вози трътката .
Той един еретик е достъчен ... Тоой смени поне само марката но не и проповядваното гориво ( Да се свети името му ,че има много власт)
А аз и марката и горивото та ме е срам да се появя
А, да не си прогледнал най накрая и да си минал на дизел?sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеЩе си направя едно селфи с нея
---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:53 ----------
А, да не си прогледнал най накрая и да си минал на дизел?
Ти остави ами Пламен е прогледнал и е минал на БензииинНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеЧе то откак спрях 164-ката съм се задръстил с цетанови пари вече три години .
Ти остави ами Пламен е прогледнал и е минал на Бензииинsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеДа, чух дори че е станал и акционер във верига бензиностанции
Сега остава и spe4elist-a да го качиим на дизел и не знам вече накъде ще завие тоя святНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Spe4elist-ът го видях по-миналата седмица. Не беше сменил концепцията...или поне така ми каза на мен
А аз дето минах на бензин...нямам логично обяснение за това, освен временна загуба на разсъдък и идеята да карам псевдо 4х4_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеSpe4elist-ът го видях по-миналата седмица. Не беше сменил концепцията...или поне така ми каза на мен
А аз дето минах на бензин...нямам логично обяснение за това, освен временна загуба на разсъдък и идеята да карам псевдо 4х4Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
Comment