Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от hkdonev
    Срещата за 30-ти Декември от 15.30ч.ли е?Ако е тогава аз ще дойда.
    аахххх...... дано да имам шанса да я зърна тая белла
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• 15:30? Аз съм там.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
      Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• Тия не монтираха ли кука от самолетоносач на морска гара, че не ми стига дължината на пистата да приземявам изтребителчето
        Fiat Tipo 1.6 twin cam 90hp, дек. '89 - красивата и добра, бяла принцеса от приказките

Comment

• 15и 30 на 30.12 ще се опитам да дойда за първи път ми е не ме съдете лошо
          Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА

Comment

• Първоначално публикувано от viper70
            15и 30 на 30.12 ще се опитам да дойда за първи път ми е не ме съдете лошо
            Welcom to the JuNgLe !!

Добре си ни дошъл в сектата

Comment

• ЦЕЛИЯ КЛУБ ИМАТЕ МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ЕМО (iskrev) !! Чух се в навечерието преди нова година и на нова година с него...
              Каза да ви предам специални подрави на всички !
              (сори че сега се сетих)
              трява да се прибере към 20-25 този месец

Дано всико е наред с него... че по тея морета, като гледам кво става

Comment

• Мерси! Да се връща, че го чака белисимата да й върне първоначалния вид.
                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Да напомня,че в неделя 13.01.2008г. е поредната редовна среща и първата за 2008 година.

Не се плашете от факта,че и Варна като всички градове в БГ,не е почистена както трябва!

15:30часа морска гара,да си честитим новата 2008 обиколка около слънцето!
                  Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                  ------------------------------------------

Comment

• Там съм! Какво стана с одеялцата?
                    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Да се обаждам ли на Мускетарите за 30-40 места ?
                      Трябваше да съм на работа в неделя, но специално заради Вас, си завъртях смяната и, живот и здраве, ще се видим ...

Comment

• Първоначално публикувано от boian
                        Там съм! Какво стана с одеялцата?
                        Ти ще си един от първите които ще разберат,какво става с останалите одеалца,още повече,че ще разчитам на твоята помощ с "близнаци 156" да ги доставим там където имат нужда от тях

Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                        ------------------------------------------

Comment

• Какво беше, 15.30 на морска гара?

Comment

• oooo WELCOME
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• Викнал съм 20 места в Мускетарите - шъ успе'йм ли дъ ги зъпълними ???

Comment

• Ми ако додиш, ша ги запълним

Comment

Working...
                                X