Първоначално публикувано от kalata8
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
момчета и момичета имам една 166-ца 99 година ако някои прояви интерес да пише за повечко инфо
Comment
-
Първоначално публикувано от iskrevмомчета и момичета имам една 166-ца 99 година ако някои прояви интерес да пише за повечко инфоТипо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
-
не знам дали разбрахте обаче аз имам малко сведения че няма да бадеме сами тази неделя долу на морска гара поддочух че цллуб бмв и разни други искали да бадат там к1м 15:00 така че ако сбирката остава за 15:30 няма да има място каде да се паркираме особенно когато бмв-тата ако доидат започват да разчертават паркинга там
Comment
-
Първоначално публикувано от iskrevне знам дали разбрахте обаче аз имам малко сведения че няма да бадеме сами тази неделя долу на морска гара поддочух че цллуб бмв и разни други искали да бадат там к1м 15:00 така че ако сбирката остава за 15:30 няма да има място каде да се паркираме особенно когато бмв-тата ако доидат започват да разчертават паркинга там
Вече поне година се събираме на морска гара и това е най-доброто място, на което сме се събирали от началото на срещите...Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
идеята е на да покайеме какво могат колите ни дали са алфи или бмв-та а колко мойем да се сабереме на една маса и колко мойеме да изя2деме и да изпиеме не мислите ли вапроса не опира до това кои колко мойе а как го мойе
Comment
-
Първоначално публикувано от iskrevидеята е на да покайеме какво могат колите ни дали са алфи или бмв-та а колко мойем да се сабереме на една маса и колко мойеме да изя2деме и да изпиеме не мислите ли вапроса не опира до това кои колко мойе а как го мойеsigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от STOIKO_4O4O@ABV.BGПРЕДНАТА СЕДМИЦА СА БИЛИ БМВ И ХЮНДАИ ЗАЕДНО НА МОРСКА ГАРА И Е СТАНОЛО ГОЛЯМО ШОУ : НЕ Е ВАЖНО КОИ КАКВА МАРКА КОЛА КАРА ВАЖНО Е ЧЕ ВСИЧКИ СМИ МАНЯЦИ И СМЕ ОТ ЕДНА КЪВ: И ЩЕ Е ХУБАВО ДА СЕ САБЕРЕМ ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ :P
Напълно те подкрепям колегаsigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
!
Дано да ни събере паркинга, че ако не ни събере някой трябва да си намери др. нясто а не ми се иска да сме ние. Дано да се съберем да направим шоуJeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++
Comment
Comment