If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бира ли, в тоя студ, а`е вече на червено винце да минаваме...
А който не пие ?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Абре, не е ли малко късно вече 17:30. То си е направо като нощно събиране. Да вземем да мръднем срещата по зимното часово време? Че да можем и ние да дойдем.
п.п.
малееееее колко съм изтървал, вие вече сте си минали на зимното разписание. Еми..... остава да се видим там.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
малееееее колко съм изтървал, вие вече сте си минали на зимното разписание. Еми..... остава да се видим там.
Еми вече дневник за присъствие си водим . И ти си водещ по отсъствия
Е тоя път ще се наказваме
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Споко, аз се само наказах...
за справка над 10 шева на челото в спешния кабинет в полунощ, та не бях и за показване де, ама вече махнаха конците и мога да се показвам.
п.п.
Оказа се, че стъклото реже, ако го удариш достатъчно силно под определен ъгъл с чело ... и прави доволни поразии. Опита за самоунищожение неусешен , закърпиха ме и обратно на ремонта в нас.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Абре, не е ли малко късно вече 17:30. То си е направо като нощно събиране. Да вземем да мръднем срещата по зимното часово време? Че да можем и ние да дойдем.
п.п.
Не четеш внимателно!
Виж стр.115 пост#1714 на тази тема от 07.11.2008 г.
Колеги, за неделя съм говорил с колегата от автосалона на Алфа. Ще докара 159-ката и Мито-то на терапията в 15:30 в неделя на 30 ноеври. Който иска да им се порадва да заповяда.
п.с. Мито-то е турбобензин - черно
Comment