If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък колкото и да се опитвам да си изкарам някой почивен ден от работа, не мога. Поне времето се пооправи и ще мога да намина без да се завъртя някъде, че с тия летните цвички си е изживяване всяко излизане
Аз пък колкото и да се опитвам да си изкарам някой почивен ден от работа, не мога. Поне времето се пооправи и ще мога да намина без да се завъртя някъде, че с тия летните цвички си е изживяване всяко излизане
Колеги, аз ако намеря кой да ме докара ще дойда.
Че открихме магазина в аксаково и сега имам една сланина със изтичащ срок за изяждане. А както се почна с една кана вино.... Не ми се става от масата....
Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++
Колеги, аз ако намеря кой да ме докара ще дойда.
Че открихме магазина в аксаково и сега имам една сланина със изтичащ срок за изяждане. А както се почна с една кана вино.... Не ми се става от масата....
Ееее, що не се обади? Сега видях какво си писал. Щях да де взема. Друг път ако иманещо - звънкаш задължително
Comment