Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеДа , да и ти заповядайда не те забравим
Който е на силно ненормиран работен ден, знае за какво става дума.
Нека не забравяме, че има и алфисти от бедни работнически семейства се пак_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНека не забравяме, че има и алфисти от бедни работнически семейства се пакНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеАз заминавам за София,така че няма да мога да дойда
Да направите снимки33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеАз заминавам за София,така че няма да мога да дойда
Да направите снимкиНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Кой беше колегата с червената 33 ка на Еконт ??
Предполагам е KrisLast edited by kris11; d.m.y г., 14:16.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от kris11 Покажи съобщениеКой беше колегата с червената 33 ка на Еконт ??
Предполагам е Kris
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениеаз го видях пред "МЕТАЛЕКС" нещо сочеше колата си и се молеше и ревеше, ма не знам кво е искал да каже
Продавам онова със сложната форма за 20 лв / триъгълното, което стои под задната седалка - но е за самолет за 33 ка не знам дали ще станеАlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от kris11 Покажи съобщение
Що не обаждаш ти , че си си продал самолета ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениеаз го видях пред "МЕТАЛЕКС" нещо сочеше колата си и се молеше и ревеше, ма не знам кво е искал да каже
еее, чак да съм ревал
адаш ... аз бях, тряяше да кажеш че си крис11 ... преди сме писали33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеда не забравите - 17:30Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
Comment