If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
АКо не ти аресва дизела във всеки един момент мое да направим бартерче за 147 2.0ТС с доплащане от моя страна
Aбе дизела особенно не ми се нрави,ама ГТ-то си ме кефи доволно,така,чееее...отклонявам предложението.Всъщност бартер може единствено за Брера ТБИ и леееко доплащане от другата страна
Aбе дизела особенно не ми се нрави,ама ГТ-то си ме кефи доволно,така,чееее...отклонявам предложението.Всъщност бартер може единствено за Брера ТБИ и леееко доплащане от другата страна
евентуално на следващото официално клубно събиране може да ги менкаме за по едно кръгче
Някои тука за кушии спомена?А наточете некоя бегачка и звъннете да намина с Фиатката да ви поразочаровам.Не сме се виждали таз година още бе.Събирате ли се?
Някои тука за кушии спомена?А наточете некоя бегачка и звъннете да намина с Фиатката да ви поразочаровам.Не сме се виждали таз година още бе.Събирате ли се?
Наздраве !!!
Почти всеки ден сме на камбаната за по кафе,а иначе всеки четвъртък след 18 часа сме пак там.
А за кушии мераклии много ,само дето няма къде !!!
На вниманието на всички колеги от Горна Оряховица,да гледат къде си паркират возилата , че да не ги вдигне ПАЯКА, както днес се случи с колегата ОЕМ !!!
Търновчани нека на 26.03.2011г. в 17:00часа да се съберем пред Община Велико Търново и да изразим нашата гражданска позиция срещу УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ГОРИВАТА И ХРАНИТЕ!!!
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Дано успеем Търновци да организираме и проведем протеста защото в противен случай, ще съм много разочарован! Все пак това е най-българският град! Лошото е, че за сега още няма организатор на протеста който да внесе искането в общината и полицията.. Дано до понеделник вторник се намери, ако не, то сме си за резил!! http://www.bulforums.com/bgprotest_2...&sd=a&start=30
Comment