Първоначално публикувано от valjo
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Велико Търново
Collapse
X
-
Sorry!!!
Първоначално публикувано от GoGoAиде бе хора. Сега ще се излагаме ли? Само с 3-ма представители от ВТ. Да се вземате у раце
Давам пари на заем срещу 15% лихва
Много ти е висок лихвения %- намали го,че ще останеш и без последния зъб!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Първоначално публикувано от GoGoAиде бе хора. Сега ще се излагаме ли? Само с 3-ма представители от ВТ. Да се вземате у раце,може и колежка
Бат Йонко за превоза разчитам на теб да уредиш нещо ,пък после
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Хей лапешор!!!
Много поздрави от Троянските колегиМного сърдечни момчета!Може да посетите тяхната тема със снимките и там има един представител от Търновското братство
Ще ви разправям в чевъртък!
mod edit: YonКарам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
За Чифлика е супер идея туй ще е следващото мероприятие за организация ми се струва
За Варна момчета, последно в четвъртък да се знае щото да не спите на палатка
Гого , Лъчо , Тео и още един трябва или Гого пак се уреди със другаркаАко е така казвайте за още една стая
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Надявам се лятото, като ми свършат изпитите и като си взема алфата и аз да идвам на вашите сбирки :P :P
mod edit : YonAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
@wrc , донеси апарата в четвъртък за една бърза фотосесийка
Много нови 156 се пръкнаха много нещо. Тео, ако видиш някой слагай по едно стикерче на стъклото.
п.с.
Доколкото разбрах си имал цветен принтер дай един мейл да ти пратя файла97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
Comment