If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
OK разбрах че я преместихте - не ме бърка. Днес и аз я направих кат бат Данчо - обзаведох жената с Фиат Браво JTD 105 работи малко по меко и тихо от моя "дизел"
Честито бат Стенли, знам, че ще го яхнеш, ама да те открехна при Мозъка има чип за него и ще литне повече от Алфетката!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
А бе какво става тук бе,защо нищо не виждам.Ууффф,няма проблем,то било от саждите
Хей, самурайче! Сажди моо да фърля твоя климатик у дома Тук става въпрос само за пара дет съдържа Н2О и малко СО2. Мерил съм ги газовете даже с термометър
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
А бе какво става тук бе,защо нищо не виждам.Ууффф,няма проблем,то било от саждите
Хей, самурайче! Сажди моо да фърля твоя климатик у дома Тук става въпрос само за пара дет съдържа Н2О и малко СО2. Мерил съм ги газовете даже с термометър
Абе няма ли кой да ни честити Коледа или всички от сутринта сте нашморкани Хайде кат изтрезнеете прочетете, че бат ви Данча ви поздравява! ЧЕСТИТА КОЛЕДА и НАЗДРАВЕ! Аз съм на Ballantine's с кашу
Весела Коледа бат Данчо ,а и на цялата търновска групичка
Леко с ей ,че на 28ми да не ви държи още Аз ще карам на нещо леко и тематично - коледен Туборг
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment