Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чип тунинг!

Първоначално публикувано от stenli
    OK разбрах че я преместихте - не ме бърка. Днес и аз я направих кат бат Данчо - обзаведох жената с Фиат Браво JTD 105 работи малко по меко и тихо от моя "дизел"
    Честито бат Стенли, знам, че ще го яхнеш, ама да те открехна при Мозъка има чип за него и ще литне повече от Алфетката!
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• За чип по добре при Бобо един колега си турна чип от Мозъка на такова Браво май стана по куцо от оригиналното

Comment

• Честито За звук разбрахме ,че го докарва ами за вървеж как е в сравнение с другия "дизел"
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• А бе какво става тук бе,защо нищо не виждам.Ууффф,няма проблем,то било от саждите
          2011 Giulietta MA-ex
          1995 155 1.8 TS 8V
          2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Първоначално публикувано от wrc
            А бе какво става тук бе,защо нищо не виждам.Ууффф,няма проблем,то било от саждите
            Бат,Стенли ще му слагаш ли чип Там при вас нема ли,или искаш да ми направиш разходка до сФ
            Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Хей!!!

Първоначално публикувано от wrc
              А бе какво става тук бе,защо нищо не виждам.Ууффф,няма проблем,то било от саждите
              Хей, самурайче! Сажди моо да фърля твоя климатик у дома Тук става въпрос само за пара дет съдържа Н2О и малко СО2. Мерил съм ги газовете даже с термометър
              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Re: Хей!!!

Първоначално публикувано от JORDI
                Първоначално публикувано от wrc
                Хей, самурайче! Сажди моо да фърля твоя климатик у дома Тук става въпрос само за пара дет съдържа Н2О и малко СО2. Мерил съм ги газовете даже с термометър

EX`146 2.0 TD
                EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Ти не се радвай толкова ,че твоята да не счупи газометъра Много мазут бълва отзад бре
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
                    Ти не се радвай толкова ,че твоята да не счупи газометъра Много мазут бълва отзад бре
                    Къде го видя Ама върви колкото трябва еии

EX`146 2.0 TD
                    EX`146 2.0 16v TS

Comment

• ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!

Абе няма ли кой да ни честити Коледа или всички от сутринта сте нашморкани Хайде кат изтрезнеете прочетете, че бат ви Данча ви поздравява! ЧЕСТИТА КОЛЕДА и НАЗДРАВЕ! Аз съм на Ballantine's с кашу

Comment

• Весела Коледа бат Данчо ,а и на цялата търновска групичка
                        Леко с ей ,че на 28ми да не ви държи още Аз ще карам на нещо леко и тематично - коледен Туборг
                        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

• Весела коледа и от мене ! Е то има обща тема и заради това викам няма да пиша тука Живи и здрави всички !

EX`146 2.0 TD
                          EX`146 2.0 16v TS

Comment

• ВЕСЕЛА КОЛЕДА и от мен николай
                            Alfa Romeo 33 1.3

Comment

• Честитс Коледа и от мен,здраве и щастие на всички.

П.С.Ромееео,на 28 да си със таз от аватара,иначе ще доплащаш сметката
                              2011 Giulietta MA-ex
                              1995 155 1.8 TS 8V
                              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• "Оназ" от аватаро е ангажирана до 31 срещу 1-ви. Има да сменя маслото на Ланчиата.
                                Честита Коледа живи и здрави много много години.

Comment

Working...
                                X