Известие

Collapse
No announcement yet.

145 QV-Turbo - Започна се

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Като видях първата снимка в последния пост и викам "Айдее, тая или стана като някой много стар кадет или вече буквално отчаяно се олекотява...", а то...

edit: А защо с такъв резервоар, какво стана с оня фешън-луукинг уан..?
    Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 22:17.

Comment

• резервоара е фабричен за 4х4 на тази платформа
      и определено има защо да е там
      Last edited by голямата риба; d.m.y г., 01:18.

Comment

• Е това обяснява единствено защо теб те е изкефил Аз се чудех защо не ползвате стария дето стои в купето (ама със сигурност си знаете де)

Comment

• Браво бре много сте напреднали.И по повече снимки да плакнем окото.
          Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
          ех.. Малкото КуВе
          sigpic

Comment

• Супер че развивате проекта напред и нагоре!
            Само забележка имам - към снимките - почти нищо не се вижда нормално, само силуети на частите. Освен ако може би и това е цел, да не се виждат детайлите по проекта?

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Това 145 4х4 ли е бре?
              Все си мислех, че за монтаж на кардан си трябва специално огънат под, ама явно греша
              Успех с проекта.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Успех. Какво ви остана довършително.Като гледам си е почти за сваляне от подемника и тестово кръгче
                Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
                  Успех. Какво ви остана довършително.Като гледам си е почти за сваляне от подемника и тестово кръгче
                  Ее чакай де не забравяй че аз съм си с фабричния 2.0ТС и отпред ще имаме доста драми докато хванеме раздатката за мотора - трябва да преправиме и картера, и на всичкото отгоре генерацията ще се прави на ново. Досега не съм видял никъде този мотор (не стария 16V) да е направен на 4х4 така че драмата продължава и отпред Ще пускаме снимки.
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• доста добре се получава браво !
                    Last edited by kaloiannnnn; d.m.y г., 10:08.
                    LUXURY FUNEBRI CARS
                    Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Иво fuel catch tank-a не е премахнат
                      вижда се и по снимките
                      просто на другите 4х4 конверсии които съм виждал всеки прави по лесното и слага резервоара в багажника
                      което поставя едни поне 20 плискащи се кила с 50-60 сантиметра по-виското и ебава мамата на баланса на колата

Comment

• А така, като на Улигофрен го обясни, че да го разбера
                        Иначе за по-ниската точка на тежестта ясно, ма аз си въобразявах, че като резервоар се ползва само това отгоре (то малко, малко ма за два старта сигурно стига)... Абе както и да е, колата е намбър уан форевър

PS: Интересно за мен самия, пред ималко гледах в един сайт на различните марки и модели технически характеристики и (не знам доколко е верна там информацията ама) оттам излезе, че астрата ми фабрично е с 222 кг по-лека от фабрична 145-ца 2.0 ТС (която надявам се да не ме претрепе някой фен и хейтър на опел ама си е в баш същия клас кола)

Comment

• Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                          просто на другите 4х4 конверсии които съм виждал всеки прави по лесното и слага резервоара в багажника
                          което поставя едни поне 20 плискащи се кила с 50-60 сантиметра по-виското и ебава мамата на баланса на колата
                          Е не баш всички
                          Бат Еньо,коя е тая модификация на Делта дето е с такъв резервоар и такъв под на багажника,че за пръв път виждам такава
                          Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Comment

• e kak коя нашата

Comment

• Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                              e kak коя нашата
                              коя е тя , само от Делта 2.0 16 турбо ли или и от по-малките мотори е с такъв резервоар?
                              А стабилизиращите щанги какви са?

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                              YouTube
                              evo2 600

Comment

• Делта 2-ка 4 врати по спомен...
                                Ици нали преди 2 месеца ти давах енди телефони там да звъниш за такъв резервоар?!
                                Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Working...
                                X