Известие

Collapse
No announcement yet.

145 QV-Turbo - Започна се

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
    Делта 2-ка 4 врати по спомен...
    Ици нали преди 2 месеца ти давах енди телефони там да звъниш за такъв резервоар?!
    Да но само модела който има LS в сигнатурата е с тази фабрична подготовка И на всичкото отгоре е с активно окачване
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Като гледам проекта мисля да си заплюя първото возене пък ако ще и след половин година да е.

Бобо, ок?
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
        Като гледам проекта мисля да си заплюя първото возене пък ако ще и след половин година да е.

Бобо, ок?
        Ок бе баце ма що не другата седмица Мисля да дрифтя на сняг Писна ми да тренирам с пикап на задно

П.С. Мини да пием кафе.
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Ок бе баце ма що не другата седмица Мисля да дрифтя на сняг Писна ми да тренирам с пикап на задно

П.С. Мини да пием кафе.
          Ами дай Боже да е след седмица! Нямам нищо против да я видя на сняг в действие
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Може ли и аз да се запиша при батките за возенЙе..? Аз ще донеса кафе и кола...

Comment

П.С. Мини да пием кафе.
              Казвай кога
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

П.С. Мини да пием кафе.
                това го чух петъка че понеделник ще е готова
                а да видим другата седмица дали ще е готова
                и гледай да не я съсипеш до лятото че трябва точка да те правим
                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Да но само модела който има LS в сигнатурата е с тази фабрична подготовка И на всичкото отгоре е с активно окачване
                  това звучи като трудно за намиране, че и заедно с ламарината от пода... ще си правя по мярка като му дойде времето
                  За дрифтенето да не забрайте камера, много дрифти на сняг, само рязко барване на газта с лек волан и обръща на врати на момента.
                  И най-интересното е, че може да се кара десетки метри на страни в права линия с поддържане на газта и волан без да губи скорост

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                  YouTube
                  evo2 600

Comment

• Незнам за типото ама моята като е настрани се ускорява и е доста плашещо... Бобо ще го усети съвсем скоро за какво иде на дума
                    Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Ама вие и двамата сте без шпер на задния диференциял нали?

Щото си мисля че със шпера ще е още по трудно
                      sigpic

Comment

Ама вие и двамата сте без шпер на задния диференциял нали?

Щото си мисля че със шпера ще е още по трудно
                        аз със отворен заден диф я карах на снега, обръща на врати мигновено щом се чукне газта, мислех да го заключвам дифа ама абсолютно ненужно се оказа.
                        Филма е голям, бетер дрифтачка става работата на сняг, отначало е после като се преборят естествените рефлекси е голяма зарибявка да се държи на страни
                        Да поясня, че с полусликовете я тествах, луда работа

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                        YouTube
                        evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                          аз със отворен заден диф я карах на снега, обръща на врати мигновено щом се чукне газта, мислех да го заключвам дифа ама абсолютно ненужно се оказа.
                          Филма е голям, бетер дрифтачка става работата на сняг, отначало е после като се преборят естествените рефлекси е голяма зарибявка да се държи на страни
                          Да поясня, че с полусликовете я тествах, луда работа
                          И на мен ми се струва че при такава сила като получи малко сцепление ще стане страшно Ама ще видим засега борбата продължава
                          sigpic

Comment

Ама ще видим засега борбата продължава
                            Хайде стискаме палци по-скоро да става!
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Както казах сагата продължава - та свалихме мотора за да можем да насосаме кутията и раздатката към мотора. Кутията вече е с допълнителни усилвания на всички лагери с неръждаеми планки и е готова за 700нм Сега усилваме капака на диференцияла и почваме да дупчиме и да режеме блока и картера и да преправяме лапата която държи алтернатора и сервото Снимах и старата кутия - имам готов сетъп за ТС който има сила за Шпер Отзад колата е готова на 100%
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• Може да е тъп въпроса но с какво разпределение на момента преден/заден мост ще е сетъпа?
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X