Известие

Collapse
No announcement yet.

145 QV-Turbo - Започна се

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Може да е тъп въпроса но с какво разпределение на момента преден/заден мост ще е сетъпа?
    Предно/задно - 47/53
    И въпроса хич не е тъп защото при 4х4 ситема от Дедра/темпра разпределението е точно обратното. При Делта интеграле е точно като при мен - с кучковите карантии
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Мамка му, ето това е мания, да се прави нещо, което не е правено, което не е стандартно! Шапка ви свалям!
      Евала за старанието, евала и за умението!

п.п. Сори за езика и несъдържателното мнение.
      Поздрави!
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Предно/задно - 47/53
        И въпроса хич не е тъп защото при 4х4 ситема от Дедра/темпра разпределението е точно обратното. При Делта интеграле е точно като при мен - с кучковите карантии
        Проекта просто става уникален ... и по отделно и като цялостно изпълнение.
        Ще чакаме да видим резултата в завършен вид.
        Успех
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Проекта просто става уникален ... и по отделно и като цялостно изпълнение.
          Ще чакаме да видим резултата в завършен вид.
          Успех
          Е все пак 6-та година ще му честваме за срамотите ще е ако не се получи уникален проект

Comment

• Няма ли да се похвалиш с последните придобивки,сложи някоя снимка да видим как застанаха джантите или неси ги сложил
            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Ко стана ве , готови ли сте
              Volvo S80 2.0 T5 180hp
              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Зависи за какво... За джанти не знам, ама явно нЕма пари, че гледам нек'ви гуми сложили, толкова изтъркани, че те направо идеално гладки бе...

Comment

• Почти сме готови, мотора с раздатката е горе и е сглобена колата остават само полуоските

Ето снимки
                  Attached Files
                  sigpic
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• аре ве батки нямате време... нали трябва и да се покара тая кола

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Много добре е станала,поздрави остава и сега да я разтъпчете и да кажете впечатления
                      Имам едно питане за розовите тампони на раздатката,а именно от какъв материал са и защо сте сменили оригиналните.Питам по причината че имам големи главоболия с точно тези тампони на мойта кола,сложих някакви други които се оказаха много твърди,почна се едно дупкане за да се отслабят,но ....си останаха гадните вибрации
                      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Comment

• Първоначално публикувано от ivanko_rs Покажи съобщение
                        Много добре е станала,поздрави остава и сега да я разтъпчете и да кажете впечатления
                        Имам едно питане за розовите тампони на раздатката,а именно от какъв материал са и защо сте сменили оригиналните.Питам по причината че имам големи главоболия с точно тези тампони на мойта кола,сложих някакви други които се оказаха много твърди,почна се едно дупкане за да се отслабят,но ....си останаха гадните вибрации
                        Полиуретан са тампоните и за мен е важно мотора да не мърда много Вибрациите са ми последна грижа на бегачка И задния диф ще бъде с полиуретан

---------- Post added at 08:15 ---------- Previous post was at 08:14 ----------

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                        аре ве батки нямате време... нали трябва и да се покара тая кола
                        Еми иска си технологично време за да се изпипа Тва не е да фанеш некви железа от друга кола и просто да ги сложиш тука си има инженерна дейност както се вижда
                        sigpic

Comment

• Евала....само това мога да ви кажа.
                          Alfa Romeo 33 1.7 Boxer i.e. '94г. 107HP - бившата
                          Alfa Romeo 155 Q4 - Една от сбъднатите ми мечти
                          sigpic

Comment

• Генерацията е готова
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Даже запалихме и я поразходих ма ще трябва пак да сваляме мотора че има драма със съединителя Направо се чудя дали изобщо да ходя на серес и без тва няма гуми никви
                              sigpic

Comment

• ми ГТВ-то, и Фантазията каза, че ти продал на далавера "нови" сликове..... стягай го

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                                X