If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми тя колата по принцип си е постоянно в движение,на хасково на феста доидох да я поразработя малко ,че след последното засилване строши бутало,носега вече,смея да твьрдя ,че всичко е ок. с новите 470сс.дюзи и помпа,кара се на 1.3 1.4 налягане и си вьрви доста добре,на дино още не сьм я мерил но това ще стане като я подкарам на 1.6 ,а като коне се надявам да достигнем максимума на стоковата карантия, 360/370 коня,но преди това ще и правя калниците като на интеграле ,нещо като на Живко от Асеновград кучката,дори сьм я почнал.
Ми тя колата по принцип си е постоянно в движение,на хасково на феста доидох да я поразработя малко ,че след последното засилване строши бутало,носега вече,смея да твьрдя ,че всичко е ок. с новите 470сс.дюзи и помпа,кара се на 1.3 1.4 налягане и си вьрви доста добре,на дино още не сьм я мерил но това ще стане като я подкарам на 1.6 ,а като коне се надявам да достигнем максимума на стоковата карантия, 360/370 коня,но преди това ще и правя калниците като на интеграле ,нещо като на Живко от Асеновград кучката,дори сьм я почнал.
с какво турбо е колата сега
пп: трябва с някой в Бургаско да се замериш
Турбото е от еволюшън(ТД 05 16Х там нещо си още....)а що се отнася за замерки мисля скоро да се пробвам с няква хонда тука нещо здраво наказвала,около 600коня на предно била и един еклипс около 300,на адин приятел
с тая хонда нямаш абсолютно никакъв шанс без да се обиждаш ако не си над 400whp разтрела ще бъде много голям дори от място .. а от летящ няма никакъв смисъл .. а хондичката е 430whp далеч от 600 коня обаче е доста по лека от теб
alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Аз притенции за бьрза кола нямам,не сьм налял още 50 бона в мотора и не карам на 2 бара ,просто ще сверя часовника както се казва а що се отнася до килограми ,кучката е почти 1500кг. Живот и здраве ако доживее до лятото ще рьгам кованяци и мокри ризи като на хондата
Аз притенции за бьрза кола нямам,не сьм налял още 50 бона в мотора и не карам на 2 бара ,просто ще сверя часовника както се казва а що се отнася до килограми ,кучката е почти 1500кг. Живот и здраве ако доживее до лятото ще рьгам кованяци и мокри ризи като на хондата
Гоше , изтрещяваш ми се струва
ще съсипеш кучката
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Мдааа......за сега оригиналния ще си върши работата,а като събера някой лев за ковани биелки се надявам да влезе в приложение,следват предни калници и по голям кулер,само с тия прагове кво ще правя незнам още нямам идеи там,ще трябва да поразгледам някое друго интеграле
Comment