Това го правят най-често в Холандия-просто изрязват една кръгла дупка в бронята,не седи грозно,в една равнина е с бронята,но мен ме притеснява това ако нагазиш в някоя локва дали няма да смукне вода.И аз съм мислел за нещо такова и другия вариант е прорези в калника.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Модифициране на 1,7 ТС 8кл (силов тунинг)
Collapse
X
-
На ежедневка, отвора към въздушния филтър едно, че няма никаква разлика да усетиш, което си е и напълно логично като се замислиш, и второ, че единственото, което ще постигнеш е да си нацапаш филтъра за отрицателно време. Идея си нямаш колко прашуляк и боклуци ше намериш после вътре... Колкото е важно двигателя да смуче студен въздух, толкова е и важно смукателния тръбоповод да е прав и къс. Демек тия удължения невинаги са много полезни. Тва е за атмосферен мотор де....при турбаланите вече е другоAlfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщениеКакто казва народа - "На прехвалени ягоди с голяма кошница не се ходи",... но пък да видим, като ги монтираме как ще й стоят на колицата.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
След монтажа на пружините, визуално разликата във височината не е толкова осезаема. Само дето задницата пак си остана доста по-ниска от предницата.
Поведението на автомобила в завой обаче чувствително се подобри, което беше и целта деAR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеОтпред не би трябвало да седи толкова висока. Защо е така?
И със стандартните пружини си беше така, сега и със спортните пружини изглежда пак висока.
По каталога на H&R я даваха да "слезне" с около 40мм, но май се сниши с по-малко.AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Comment
-
Спокоо това е 155...Просто линията отпред и отзад е различна и така задницата си изглежда легнала....
Иначе моята е с Айбах червени + жълто рег. кони 195/50/15 и изглежда почти идентичноТака си беше и със стандартното окачване....
Единсвено имаше различни визия, когато отпред бях с айбаха, а отзад със стандартните пружиниAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
А при мен с H&R от куве слезе с едно 30мм но малко с гуми с еднакъв размер, колата и праговете и стоят хоризонтално със земята.
Съвсем лекичко ми се подвигна задницата от смяна на задна стаб. щанга с 2мм по-дебела.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Абе сори за спама, ма дайте едни спортни пружини и на мене бре ... (предложения приемам на лични)
Иначе по въпроса - мойта си стои равна спрямо земята със стандартното окачване, на Милена също - но със спортни пружини и амортисьори Sachs ... Проблема с вирнатата предница ми мяза на много омекнала задница, но пък ако окачването е сменено и проверено - няма логика ... Моята 55-ца беше леко клекнала отзад преди година, но смених задните амортисьори (пак с оригинални), и стойката й се оправи.
Comment
-
пружини
Забелязал съм че старите муцуни на 155,са с вирнати предници.Сменях пружини и амортисьори но ефект,никакъв или почти никакъв.Анастас ги лекува с пружини от Мареа комби.Аз пък с усилени тампони на задните пружини и смяна на предни,оригинални пружини,но с червена и жълта точка (стандартните са със зелена и оранжева точка).
Можеби заради разликата на калниците дава погрешна визия между новото и старото купе,незнам.
Comment
-
И мойта е като моторница - с навирена предница, въпреки читавите пружини и амортисьори (след оглед в сервиз)... Все се каня да замеря разстоянието от праговете до асфалта отпред и отзад и веднъж завинаги да се установи зрителна измама ли е това или факт.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Comment
Comment