Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 Touring

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
    Илияне нищо специално не е, просто подредените числа, по-големите зъби и материала, но е със синхрони нормални не е дог...
    те тва са предавателните числа, като имам няколко 5-ти предавки, както се сещаш
    Нищо де, ти наснимай , друго си е да се види от реално качество снимка
    Интересно ми е дали е намален наклона на зъбите, и дето спомена вече че са с по-голяма основа, също и на една макро снимка на повърхността на зъбите бих се зарадвал много, структурата ме интересува как изглежда от няколко сантиметра

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
    YouTube
    evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
      Тоя Бачи Романо да не е роднина на Бачи Кико..?

Иначе от мен евала за колата - това е най-смисления проект във форума за мен, защото всеки ъпгрейд е точно преценен, така, че да придаде максимална "добавена стойност" на кочината, а не примерно да се слагат някакви мега-турбини от совалката "Дискавъри" и графиките от динотата да излизат от очертанията, а пък после да се окаже, че бегачката е напълно спрЕла на писта или припада от някое смешно 1.6 и т.н....
      Те тва е идеята, да се тестват нещата едно по едно и да се знае кое колко дава и взима. Това всичко може да стане и за месец ако имах възмножност, а не за 3-4 години (променяш -тестваш, махаш-тестваш, слагаш тестваш....)

Те затова хората на вън се казват инженери... щото са похарчили безумни пари за тестване, тестване, пак тестване и за да са сигурни в резултата пак тестване.

Мотора е най-лесната част от колата там хората са го измислили и винаги може да се приложи. Тука аз няма как да произвеждам детайли и да тествам промени по мотора. Иначе щях да съм инженер само дето нямаше да съм оше в България

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• не ми стига време да пиша и във форума, но ето една снимка в процеса на изработване на детайлите.... имам и други по-нови, но са ми на телефона и по-късно
        Attached Files
        Last edited by ne0; d.m.y г., 17:53.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Иначе от мен евала за колата - това е най-смисления проект във форума за мен, защото всеки ъпгрейд е точно преценен, така, че да придаде максимална "добавена стойност" на кочината, а не примерно да се слагат някакви мега-турбини от совалката "Дискавъри" и графиките от динотата да излизат от очертанията, а пък после да се окаже, че бегачката е напълно спрЕла на писта или припада от някое смешно 1.6 и т.н....
          интересно схващане, аз пък толкоз време на Калояново нито един път не съм забелязал турбо-кола да е напълно спрела на пистата и да припада от смешно 1.6
          (това с мега-турбината от совалка не ми е ясно що ще рече, явно има специалисти дето са виждали такава)

YouTube
          evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
            това с мега-турбината от совалка не ми е ясно що ще рече, явно има специалисти дето са виждали такава
            Ици верно ли не си виждал мега-турбина NASA MADE..... ми ти къв тунер си ..... замисли се сериозно за вижданията ти в тунинга... явно си заблуден

Сега сериозно, истина е, че на Калояново са много малко бавните турбо коли, както и че 1.6 които минават за бързи въобще не са смешни коли.....

Ей и невкви снимки трудно качени на великите търкала (материала изглежда малко по различен).....

Click image for larger version

Name:	Untitled1.jpg
Views:	1
Size:	78.3 Килобайта
ID:	2321929

Name:	Untitled2.jpg
Size:	87.9 Килобайта
ID:	2321930

Name:	Untitled3.jpg
Size:	86.1 Килобайта
ID:	2321931

Comment

• това исках да подчертая на господин бадмадафака, да не изпада в заблуждения, че нито има бързи и в същото време смешни 1.6, нито има спрели и същевременно в "пистова екипировка" турбо-коли с графики дето излизат извън таблицата сори за отклонението в темата от моя страна

мерси за снимките, ако щракнеш една срещу зъбите от 5-6 см с хубаво фото, да се види микро-текстурата на повърхността на зъбите ще съм наистина много радостен

Извинявам се за досаждането, но колелата си заслужават гледането

YouTube
              evo2 600

Comment

това е най-смисления проект във форума за мен, защото всеки ъпгрейд е точно преценен, така, че да придаде максимална "добавена стойност" на кочината, а не примерно да се слагат някакви мега-турбини от совалката "Дискавъри" и графиките от динотата да излизат от очертанията, а пък после да се окаже, че бегачката е напълно спрЕла на писта или припада от някое смешно 1.6 и т.н....
                хихихх има бегачки и бегачки Всичко е компромис.

Според мен, няма как една кола да пердаши "баш батките" в драга (9 и 10 секундните коли) и същевременно да върти рекордни обиколки по пистите и да си я караш като ежедневка (легално)...Тоест може, но една много голяма част от хората във форума няма да могат да си го позволят финансово, за съжаление

п.с. Феро не е луд човека, че си купи 3 (три) коли : трак, ентъртейнмънт и дейли
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  п.с. Феро не е луд човека, че си купи 3 (три) коли : трак, ентъртейнмънт и дейли
                  сакън няма да го обиждаш има си и 4та "сити" един смарт това му е единствената с климатик
                  А Нено батка сложил си лек маховик, ами земи сложи и лека шайба на пистовия ремък и от там кило и двеста надолу се слиза хахахахахахаха , ако искаш мога да те уредя имам връзки
                  146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                  145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• ма тя моята е от първите с "леката шайба"

Comment

ма тя моята е от първите с "леката шайба"
                      И от истинските
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• проблема е, че шайбата не върши работа просто като шайба а е хубаво да е и демпферна, тоест с гума вътре която погасява вибрациите на коляновия вал и намалява шансовете за бели.

Примерно

http://www.motoiq.com/magazine_artic...ibrations.aspx

За разни афтермаркет демпферни шайби гъзарийки не говорим, защото не съм виждал за нашите коли.

YouTube
                        evo2 600

Comment

• снегорина.....
                          Attached Files
                          Last edited by ne0; d.m.y г., 17:54.

Comment

снегорина.....
                            [ATTACH]105714[/ATTACH]
                            Батмола.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

снегорина.....
                              [ATTACH]105714[/ATTACH]
                              Аз мислих, че праиш фъркотевица за писта, а то искаш да лапаш кинти тая зима от общината по скандален договор, придобит с дебел рушвет...

Comment

снегорина.....
                                [ATTACH]105714[/ATTACH]
                                Браво и от мен визиата е скандау . Респект баце
                                Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
                                Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

Working...
                                X