nikola 59, ще те замоля нааай културно да спреш да дрискаш, ако ме разбираш 
Това М 5 така възвисявано като сила от теб има по-малко въртящ момент от всеки един турбо мотор с 400 коня, което е също така напълно логично, но за ламер като теб явно не е, та недей да пълниш форума с глупотевици, не е нужно просто, запази си пишман разсъжденията за свои нужди.
Ще помоля модовете да поизчистят, ако решат
това го бях пропуснал... nikola 59 , ти имаш ли си идея, че М 5 не се класира в никаква дисциплина дори и на близо край моето Типо ???
и горе-долу, викам да поседнеш и да четеш само
---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:47 ----------
Ники, карал съм с чисто нови сликове 225/17 пистови Дънлопи на Типото като беше на предно и 380 коня и нямаше никакви драми, дори носачите тогава си бяха със стандартни гумени тампони, гаранция са мръдвали, то няма и начин де, но примерно на Тони е с полиуретан и на диното при ръновете не се забелязва някакво набиващо се на око мърдане при 330 коня.
---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 17:59 ----------
Божке, аз чак не съм схванал първият път като ти прочетох мнението, колко е зле 
Тия коне "колега" дето ги вадим на дино, са точно толкова реални, колкото и на даденото за пример от теб М5, понеже на диното се мерят основно стандартни коли, били те 100, 200 или 400 коня, дори и над 500 са мерени заводски и си излизат , та
ко речи ?

Това М 5 така възвисявано като сила от теб има по-малко въртящ момент от всеки един турбо мотор с 400 коня, което е също така напълно логично, но за ламер като теб явно не е, та недей да пълниш форума с глупотевици, не е нужно просто, запази си пишман разсъжденията за свои нужди.
Ще помоля модовете да поизчистят, ако решат

Първоначално публикувано от nicola 59
Покажи съобщение
и горе-долу, викам да поседнеш и да четеш само

---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:47 ----------
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
Покажи съобщение
---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 17:59 ----------
Първоначално публикувано от nicola 59
Покажи съобщение

Тия коне "колега" дето ги вадим на дино, са точно толкова реални, колкото и на даденото за пример от теб М5, понеже на диното се мерят основно стандартни коли, били те 100, 200 или 400 коня, дори и над 500 са мерени заводски и си излизат , та

Comment