Известие

Collapse
No announcement yet.

Лек проект Алфа 145 от 1.4 т.с. до 2.0 турбо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Днес нямах много свободно време, но успях на бързо да направя една снимка както ви обещах, ето я:

Иначе вече направих и два мини бързи ремонта (фикс-а) , едното е чопчето за плафона на пасажерската врата, а другото педала на съединителя, проблема беше , че пръстена на помпата изкачаше от педала. Плана беше да се смени цялата помпа, обаче моя добър майстор в Горна, успя перфектно да възстаново захвата и сега педала стана чудесен. Утре може да щракна една две снимки

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
    AR 155 2.0 16v SUPER
    Toyota Corolla 2014 S Premium
    Moskvich 2140

Comment

Днес реших да си поиграя малко с Алфетка и да направя един малък клип ...
      За жалост, след като заснех клипа открих малък проблем и то че е голяма грешка да сложиш камерата на тръбата която излиза от кулера , тъй като ефекта е шумен звук на вятър! Също не предвидих, че слънцето ще бие в камерата докато се движех на запад ... но като цяло мисля, че клипчето ще ви хареса

Приятно гледане -> Директен Линк | Youtube (с лошо качество)

П.С: Само да вмъкна, че не съм натискал колата на ръба ... тъй като времето си беше студено и с тези (летни) гуми абсурд да работят в оптимален режим , просто си карах за кеф

Малко снимки от днес:
      Attached Files
      Last edited by Tonimir; d.m.y г., 21:03. Основание: добавен линк

AR 155 2.0 16v SUPER
      Moskvich 2140

Comment

Страхотна е количката. И мен много ме радва да карам по Арбанаси, обаче трябва да се внимава, че е кофти пътя и не се знае, къде можеш да се изненадаш.
        ПС: По изборите 23.10 бях в Горна и видях колата на живо, даже я запечатах с телефона, но не съм качвал снимка.
        ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

Ето какво вече си имам в багажника: http://www.youtube.com/watch?v=SZP7qBUHd8k

Тук да благодаря на Христян, който ми го предостави, като се има в предвид, че хич не съм на "ТИ" с тези работи, макар и да си го монтирах сам успешно без драми

Следва монтажа на новия въздушен филтър ... очаквайте скоро снимки :P

п.с: някой колеги ме бяха питали на лично за снимка на интериора на колата , ето и на всички да видят:
          Attached Files

AR 155 2.0 16v SUPER
          Moskvich 2140

Comment

Много е яка колега, браво за положения труд !!
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

Comment

...

Реален интерес за колата е имал единствено колегата , така че цена съм коментирал само с него . Поста е с цел да се спрат някой коментари заформили се за цената на колата !!!
              BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

И малко от днес

http://img820.imageshack.us/img820/98/1345314359004.jpg
                Attached Files
                Last edited by kpacuo; d.m.y г., 22:26.

Comment

Хехе ... гледам, че си я постнал и тук Макар колата да е мръсна, снимката е станала супер.

Иначе очаквайте много скоро, доста интересни новини за това което и се случи на колата /най вече сърцето /, през изминалите 2 месеца. Вече сме към края на проекта, още малко остана.

AR 155 2.0 16v SUPER
                  Moskvich 2140

Comment

Ниски 13-ки високи 12-ки!!!!
                    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• ...

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                      И аз му го пожелавам , но това са времена на коли над 400 кончета. Колата ще е в ниските 14-ки . Имаш мерене на нашите състезания . Успех
                      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                        Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
                        И аз му го пожелавам , но това са времена на коли над 400 кончета. Колата ще е в ниските 14-ки . Имаш мерене на нашите състезания . Успех
                        Да ви кажа честно, нямам си на идея какво време ще даде колата.
                        Сега ми е в главата какъв резулат ще даде на диното в неделя. Имам реалистични очаквания, имам и малко оптимистични ... та ще видим, какво ще стане.

Иначе Християн мерси за предложеното мерене, и със сигурност ще се възползвам при първа възможност

AR 155 2.0 16v SUPER
                        Moskvich 2140

Comment

• в драга при предно предване всичко се решава от гумите и подходящото сцепление при старта.
                          То кола 4х4 с тая мощност тръгва с буксуване от старта при цялата газ, а какво остава при предното, тръгване с много мерене на газта и непълно ползване на мощността на мотора в първите метри.
                          Ако гумите са арни, 13-ка си е много добре

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube
                          evo2 600

Comment

• Стига бе, над 300 коня на това купе, гаранзия е в 13-ките......
                            Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                            Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

• Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
                              Да ви кажа честно, нямам си на идея какво време ще даде колата.
                              287Hp надуф 1.1 бара при 6400обр/мин хахаха Ако съм познал ще ме возиш на трак-дея
                              Опел Кадет GSI
                              166 2,4 JTD
                              ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

• Първоначално публикувано от rijko Покажи съобщение
                                287Hp надуф 1.1 бара при 6400обр/мин хахаха Ако съм познал ще ме возиш на трак-дея
                                Ще се опитаме повечко да надува плана е на 1.5 бара да се нагласи колата. Дали ще се справим? Разчитам на ИЦИ да я направи както трява.

Иначе нямаш грижа, ще те возя ... дори мога те ползвам като по-опитен навигатор, че да даваш насоки

AR 155 2.0 16v SUPER
                                Moskvich 2140

Comment

Working...
                                X