If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преиграваш колега, значителното вдигане на конските сили и респективно въртящия момент, не е като да намажеш на филията вместо един-три ката топено сирене....тва е адски трудна задача!
п.п. Мноого ми е и любопитно, как разбра колко к.с. съм в момента след като никъде не съм споменавал?!?
Ми за разлика от теб някои неща ги знам доста по добре от теб разбираш ли,ама нека Змея си сподели резултатите от диното за да няма после слухове и сплетни.Иначе ако си мислиш че със една турбина и един чип се достигат споменатите от теб 190-200 коня си във много голяма грешка, впрочем Змеичо си го каза преиграваш.Колкото до диното Змеичо може да сподели на мен и на останалите колеги от Пловдивската група ако желае още на утрешната сбирка,иначе мнението ми относно неговия проект той си го знае
Е резултата сам за себе си казва Тей че BillyBoy твоите приказки май бяха празни и спамаджийски а затова друг път не се изказвай неподготвен само да се излагаш
Евала за колата змей ма как ги изчислявате тия коне незнам тва дино има максимални загуби 18% - ама максимални каквито не са за твоята кола На 5-та предавка както е мерена колата така кат гледам е със загуби макс 15-17% Иначе евала колата е уникална и конете на колела са си точно колкото трябва да бъдат
Абе голямо взиране е на тая снимка и няма да се мъча той змея ще си напише кво става
Иначе няма спор че колата с тая турбина и с тая крива на графиката е уникално приятна за каране само ми е странно защо макс нм е на 2500 - малко високо ми се види - слагал съм такава и беше 400-500 оборота надолу макс момента
Бобо според мен се бъркаш, няма вариант с тва турбо колата да направи пик на момента при същите обороти при които го прави със сток турбото т.е 500 оборота по надолу, но ако имаш графика на колата за която говориш пусни да я видим ? А иначе налягането на което финализирахме е 1.9бара, а скрииншота с буста не е актуален т.е не е финалния, тва е скрииншот от настройките там и мощността все още е с около 20kw надолу
А иначе налягането на което финализирахме е 1.9бара, а скрииншота с буста не е актуален т.е не е финалния, тва е скрииншот от настройките там и мощността все още е с около 20kw надолу
Мда, взирал съм се само в бууст графиката на около 1.7 бара без да погледна повера, който е 106кВ при това налягане.
Значи при 1.9 бара вече е 126кВ
Comment