Змеи освен ПЕТКО няма кои да накара твоита да върви като моята,но ти няма да имаш този шанс и престани да се заяждаш с него че почвам да се дразня. И ДА ТИ КАЖА ЧЕ МОЯТА ОСВЕН МАП СЕНЗОР И ТУРБО 2256 ДРУГО НЯМА ВСИЧКО Е В СОФТУЕРА. И ако искаш да се пробваме ключ за ключ както съм без чип.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проект 147 1.9 JTD 8V Z-Еdition до към 200++
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение.... И ДА ТИ КАЖА ЧЕ МОЯТА ОСВЕН МАП СЕНЗОР И ТУРБО 2256 ДРУГО НЯМА ВСИЧКО Е В СОФТУЕРА....
Интересно е че след тия всички интервенции разликата спрямо Хонди-монди по 130 коня не е особенно задоволителна,според менLast edited by abart_; d.m.y г., 18:24.146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениеЗмеи освен ПЕТКО няма кои да накара твоита да върви като моята,но ти няма да имаш този шанс и престани да се заяждаш с него че почвам да се дразня. И ДА ТИ КАЖА ЧЕ МОЯТА ОСВЕН МАП СЕНЗОР И ТУРБО 2256 ДРУГО НЯМА ВСИЧКО Е В СОФТУЕРА. И ако искаш да се пробваме ключ за ключ както съм без чип.
И децата знаят, че само с мап и 2256, онази мощност просто нема как да се получи...
Ако пък се налагаше и ако с теб, не бяхме приятели, за мен нямаше да представлява абсолютно никакъв проблем, да отскоча до Поморие и да те оттърва от 145-цата ти, знаеш...
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеТъй ама на човека не му се вярва чак.......
Интересно е че след тия всички интервенции разликата спрямо Хонди-монди по 130 коня не е особенно задоволителна,според мен
На точно, ей такива Сивици, на добър хАсфалт им правя по 1-2 автовоза и 2-3 училищни автобуса, но с оглед на несъпоставимите автомобили, нещата са напълно резонни...Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 19:04.
Comment
-
Виш ся, не ми се спори кой е в заблуда и кой - не (пък и ще ти изцапаме темата)
Просто казвам какво съм видял от резултатите от видеото
Успех с колата и целта от 250 к.с
цвета е един път простоно сякаш джантите бледнеят на целия фон - лично мнение, без лоши чувства
146 Turbo
Comment
-
Тук е момента да споделя поредната си порция от премеждия около доставката на измервателните ми уреди от Германия, окабеляване и монтаж на датчиците, (и най-трудоемкото) изграждане на конзола в заводската ми странична колонка +нейното неколко-кратно боядисване и напасване...
Ще ви спестя, колко пари, време и нерви ми е коствало всичко, а направо ще премина към споделяне на крайния резултат, който се получи по един наистина великолепен начин...направо си заслужи страданието!
На по-ярка слънчева светлина подсветката на уредите идва слаба, затва предстои да разбера сменяема ли са диодите...
ВИДЕО ТЕСТ!Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 02:15.
Comment
-
Евала батка за старанието всичко да изглежда подобаващо красиво. Не всичко е мотор и задвижване все пак. Много радва колата. Със здраве да си я караш и пари за глезотийки да имаш.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Уредите са ти китайчета пич... това че си ги поръчал от Германия а пък те от Китай незначи че са немски
И за да не е спам това!Да ти кажа неса разглобяеми за да се смени диода,но все пак са по-добри от тези със прозрачното стъкло защото през деня добре но вечер ти вадят очите.Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Добре де, останалите уреди на колата през деня не чакат на подсветка да ги виждаш... тия нещо не им е домислено... ако през деня им трябва подсветка, нощем ще вадят очички.
Евентуално не подсветката, а стрелките или циферблатите да се сменят та да се виждат денем нормално?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Нищо, че са китайчета. Аз съм разглобявал такива че им горят едни диоди най-често. Вътре има около 10-тина светодиода свързани последователно през диод и резистор. Със смяна на резистора почват да светят по-силно но трябва и диода да се смени с по мощен. Но по-добре да не се бутат, че нощем вадят очи наистина.
Иначе тук има качествени уреди: http://rspec.co.uk/Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеУредите са ти китайчета пич... това че си ги поръчал от Германия а пък те от Китай незначи че са немски
И за да не е спам това!Да ти кажа неса разглобяеми за да се смени диода,но все пак са по-добри от тези със прозрачното стъкло защото през деня добре но вечер ти вадят очите.
Че, пък са правени в Китай (където се прави и 99% от останалата техника в света) не означава автоматически, че уредите ми няма да дойдат от Германия, където е централата и сервизната база на DTS?!
Или, че въпреки, това, няма за всеки от тях да имам TUV сертификат за качество и заводски тест, нали?
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеДобре де, останалите уреди на колата през деня не чакат на подсветка да ги виждаш... тия нещо не им е домислено... ако през деня им трябва подсветка, нощем ще вадят очички.
Евентуално не подсветката, а стрелките или циферблатите да се сменят та да се виждат денем нормално?
Comment
-
Не ме разбра явно, контраста на скалата и стрелката трябва да ги прави видими на дневна светлина без никаква подсветка, ако това не се случва, значи нещо е сбъркано.
И вместо да си вадиш очите... помисли в тази насока.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеНе ме разбра явно, контраста на скалата и стрелката трябва да ги прави видими на дневна светлина без никаква подсветка, ако това не се случва, значи нещо е сбъркано.
И вместо да си вадиш очите... помисли в тази насока.Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеТези са с тъмно стъкло колега,затова имат нужда от подсветка и през деня,но кофтито е че явно неса оцелили фолиото с което да затъмнят,щом през деня се виждат кофти...
Друго обаче ми прави кофти впечатление, а именно, че когато жегна добичето до към над 100 градуса на маслото, уреда за налягане започва да отчита нереално ниски стойности и става малко по-муден...
Та, ако някой е имал подобни проблеми с уред налягане масло на DTS или на друга марка, нека свирне...
Comment
-
Comment
Comment